Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Kom godt i gang med Lovtext Energi og Forsyning m.fl.   1/1

Gratis webinar

Kom godt i gang med Lovtext Energi og Forsyning m.fl.

Målgruppe
Nye brugere af Schultz' tekniske lovportaler, dvs. Lovtext Energi og Forsyning, Schultz' Byggehåndbøger og/eller Schultz Varmeplanhåndbogen, der gerne vil have en generel introduktion til brugen af lovportalerne.

Det er gratis at deltage.

Webinarets indhold
På webinaret får du ½ times introduktion til den generelle brug af Schultz' tekniske lovportaler (Lovtext Energi og Forsyning, Schultz' Byggehåndbøger og Schultz Varmeplanhåndbogen). Samtidig har du mulighed for at stille uddybende spørgsmål undervejs.

Webinaret indeholder bl.a.:
  • Kort introduktion til en typisk lovportal fra Schultz; hvad indeholder den, hvordan navigerer du, og hvordan søger du?
  • Konkrete eksempler på visning af lovgivning inkl. historik og eksempler på kommende/vedtagne ændringer, link til lovforslag etc.
  • Konkrete eksempler på opslag i håndbøgerne.
Tilmelding
Webinaret afholdes torsdag 4. maj kl. 9-9:30
af uddannelseskonsulent Lars K. Kristensen.


Kan du ikke deltage?
Har du ikke mulighed for at deltage på selve webinaret, kan du i stedet få tilsendt et link til optagelsen af webinaret og andet relevant materiale efter webinarets afholdelse. Du skal dog være opmærksom på, at du så ikke har mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen undervejs.

Læs mere.