Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Se den nye Lovguide Forvaltning   1/1

Gratis webinar

Se den nye Lovguide Forvaltning

Målgruppe
Målgruppen for webinaret er kommunale:
  • Afdelingsledere
  • Teamledere og andre ledere med fagligt ansvar
som gerne vil give deres medarbejdere mulighed for en nemmere adgang og tilgang i dagligdagen til den lovgivning og de regler, der handler om god sagsbehandling.

Det er gratis at deltage.

Om Lovguide Forvaltning
De kommunale forvaltninger er under et stigende pres for at kunne træffe hurtige og korrekte afgørelser, der lever op til kravene i lovgivningen. Der skal holdes styr på en masse regler og som sagsbehandler skal man være i stand til både at være fagperson og have et indgående kendskab til, hvordan en korrekt sagsbehandling foregår.

Lovguide Forvaltning er Schultz' nye lovguide, der samler alle regler på forvaltningsområdet på en systematisk og overskuelig måde. Det gælder både de regler, som specifikt handler om sagsbehandling, og de regler, som beskriver de rammer, som kommunerne og de kommunale sagsbehandlere arbejder inden for.

Lovguide Forvaltning vil, ligesom Schultz' øvrige lovguider, indeholde en lang række faglige guider, der på en detaljeret måde beskriver de forvaltningsretlige regler, og hvordan de anvendes i praksis.

Brugerne bliver guidet igennem de enkelte emner, og som i Schultz' øvrige guider vil det ske ved en flittig brug af links til andre relevante regelsæt. Derudover vil mange af guiderne indeholde uddybende eksempler fra bl.a. ombudsmandspraksis og domspraksis med det formål at belyse det pågældende område fra en mere praksisnær vinkel.

Det er Schultz' formål med Lovguide Forvaltning, at den kan bidrage til at skabe en større forståelse i kommunerne for betydningen af de forvaltningsretlige regler og dermed hjælpe med til at sikre en højere kvalitet i sagsbehandlingen med det sigte at nedbringe mængden af klagesager.

Webinarets indhold
På webinaret får du ½ times introduktion til Lovguide Forvaltning med fokus på opbygning, indhold og udbytte.

Du er velkommen til at stille spørgsmål om fx funktioner eller forventet indhold (via chat eller e-mail til marketing@schultz.dk) i løbet af webinaret.

Webinaret afholdes torsdag 1. juni kl. 9-9:30
af jurist og fagspecialist Niels Nørby Pedersen.

Tilmelding


Kan du ikke deltage?
Har du ikke mulighed for at deltage på selve webinaret, kan du i stedet få tilsendt et link til optagelsen af webinaret og andet relevant materiale efter webinarets afholdelse. Du skal dog være opmærksom på, at du så ikke har mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen undervejs.

Læs mere.