Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Jobs   1/5

Bid manager

Schultz søger kommerciel bid manager

Schultz er en anerkendt IT-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration. Schultz har i mange år været stærkt forankret i den offentlige sektor som en faglig kompetent formidler af lovinformation og er de seneste år blevet en af de førende leverandører af digitale informationsløsninger til den offentlige forvaltning.

Schultz har stor succes og er i rivende vækst med tilgang af mange nye kunder. Dette er bl.a. en følge af de vindende tilbud, der laves af et kompetent og engageret salgs- og bid management team. Lige nu søger vi en bid manager, der har erfaring med at drive komplekse tilbudsprocesser inden for projekter og services med fokus på at skabe værdi for kunderne – både i forhold til løsning og økonomi.

Du får stort ansvar og indflydelse i forhold til at sætte rammerne, styre processerne, samle materiale og mindst lige så vigtigt at sikre aflevering af et konditionelt og vindende tilbud med input fra flere bidragsydere. Jobbet indebærer tæt samarbejde med flere afdelinger.

Om jobbet
Som bid manager i Schultz har du det forretningsmæssige overblik og har sammen med den ansvarlige salgschef ansvaret for ledelse af tilbudsprojekter og tilbudsteams. Du er den motiverende og drivende faktor for dit team og sikrer struktur og klarhed i tilbudsaktiviteterne. Overblikket bruger du - sammen med din vindermentalitet og dit drive - til at omsætte muligheder til højkvalitetstilbud. Du skaber med andre ord de forretningsmæssige rammer for Schultz’ fremtidige indtjening.

Dit daglige arbejde kommer primært til at foregå i tilbudsteams, hvor du sammen med den forretningsansvarlige direktør og den ansvarlige salgschef skaber tilbud, som vinder kontrakter. Du bliver en del af vores Kunder og marked-afdeling, hvor du indgår i et team med høj vindermentalitet. Afdelingen understøtter, at Schultz’ kommercielle strategi gennemføres, og at vores vækstmål nås.

Du vil som bid manager i Schultz bl.a. have følgende ansvarsområder:

 • Ledelse af tilbud til den offentlige og private sektor
 • Tilbud og kontrakt i forbindelse med SKIs rammeaftaler
 • Etablering af tilbudsstrategi for "det vindende tilbud"
 • Etablering af metoder og processer til den optimale tilbudsproces
 • Sparring med en lang række af interessenter fra salg, udvikling og leverance
 • Udarbejdelse af ledelsesinformation samt synliggørelse og drøftelse af kommercielle og kontraktuelle temaer
 • Interessenthåndtering af relevante stakeholders, herunder CEO, forretningsansvarlige for Business Units og salgschefer
 • Evt. analyseopgaver som fx identifikation af markedsmuligheder, potentialer og risici
Kort sagt får du en nøglerolle i forhold til at sikre virksomhedens fortsatte vækst og succes. For den rette person vil der være rig mulighed for udvikling og for at skabe sig en karriere.

Om dig
Vi forventer, at du har erfaring med at styre komplekse tilbud og udbud til den offentlige og private sektor. Du er vant til at bevæge dig i feltet mellem IT og forretning, og du har godt kendskab til markedet. Ligeledes evner du at tænke økonomisk og løsningsorienteret. Du har sandsynligvis tidligere indtaget en rolle, hvor du udfordrer business casen ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Uddannelsesmæssigt har du formodentligt en økonomisk eller kommerciel baggrund, men en anden uddannelsesmæssig baggrund er bestemt ingen hindring. Derudover er en baggrund inden for IT eller konsulentbranchen en fordel, men ikke afgørende.

Vi forestiller os, at du har relevant erfaring fra følgende områder:
 • Erfaring med at motivere og engagere kollegaer og teams, selvom der er travlt, og deltagerne ofte har andre opgaver, som de også er forpligtet til at levere
 • Planlægning og projektledelse, herunder daglig koordinering, reviews, risk management m.m.
 • Arbejde med komplicerede regneark. Du har flair for økonomi, har styr på tallene og kan bidrage til kommercielle overvejelser i forhold til tilbudsløsningerne – nu og i det fremadrettede perspektiv
 • Tæt og intensiv dialog med beslutningstagere. Du evner at fremstille komplekse løsninger på en enkel facon
 • Kan skrive og sikre et vindende tilbud på komplekse IT-løsninger
Du er ambitiøs og sætter overliggeren højt. Dine personlige egenskaber rummer struktur, handlekraft og en vis portion kreativitet, da fremdrift, planlægning og sikker styring i forhold til deadlines er essentielt. Du er en selvkørende teamspiller, der evner at samarbejde og bygge relationer. Du trives blandt andre mennesker og i en dynamisk dagligdag med mange omstillinger. Du er karakteriseret ved at have et stort drive og et godt humør, ligesom du besidder en stor grad af fleksibilitet.

Du formidler dig ubesværet skriftligt og mundtligt på dansk og gerne også på engelsk.

Vi tilbyder:
 • Et job i en innovativ, vidensbaseret og succesfuld virksomhed i stærk udvikling
 • Løbende kompetenceudvikling
 • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og masser af imødekommende, engagerede kollegaer, der omgås hinanden i en uformel tone
 • En høj medarbejdertilfredshed – en ny undersøgelse viser, at Schultz ligger langt over gennemsnittet for danske virksomheder, bl.a. på grund af en meget høj tilfredshed med ledelse, jobindhold og samarbejde med kollegaer
 • Pensions- og sundhedsordning
 • Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub m.m.
 • Central beliggenhed i Spinderiet lige ved Valby Station
Skal det være dig dig?
Lyder det spændende, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for Kunder og Marked, Michael Knudsen, på mkn@schultz.dk eller telefon 41 95 47 25.

Send din ansøgning.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler ansøgninger, i takt med at de kommer ind, og indkalder løbende til samtaler.

 

Opslået
23. mar. 2018

Medarbejdertilfredshed i verdensklasse

Schultz ligger langt over gennemsnittet for danske arbejdspladser, hvad angår arbejdsglæde. Det viser en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, som analysebureauet Ennova har lavet for Schultz. Læs mere.