Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Bøger

Bøger   2/38

At vejlede i fællesskaber og grupper

At vejlede i fællesskaber og grupper

Forfatter: Thomsen, Rie; Boelskifte Skovhus, Randi; Buhl, Rita

Pris ekskl. moms: 239,00 DKK

Pris inkl. moms: 298,75 DKK

Leveringstid: 1-4 dage

Sider: 150 sider

Udgivelsesår: 2013

Udgave: 1. udgave

ISBN / ISSN nr.: 978-87-609-2553-5

At vejlede i fællesskaber og grupper er en ny bog, der ligger i forlængelse af Rie Thomsens ph.d.-afhandling Vejledning i fællesskaber. Bogen giver svar på spørgsmålet: Hvordan griber man vejledning i fællesskaber an - praktisk og metodisk?

Bogen præsenterer en helt ny pædagogisk model for vejledning i fællesskaber. Fem udvalgte metoder til gruppevejledning præsenteres og sammenlignes, og forfatterne behandler og diskuterer særligt etiske problemstillinger i forhold til vejledning i fællesskaber og grupper.

At vejlede i fællesskaber og grupper giver overblik, redskaber og inspiration til en menings- og betydningsfuld vejledning. Bogen udfolder mulighederne og gør det overskueligt at komme i gang med kollektiv vejledning.

At vejlede i fællesskaber og grupper henvender sig til karrierevejledere, vejledningsstuderende og undervisere; uddannelses og erhvervsvejledere, ungevejledere, gennemførelsesvejledere, fastholdelsesvejledere/medarbejdere, e-vejledere, lærere, konsulenter og sagsbehandlere i jobcentre, kommuner og private virksomheder.

"Vi både studerer og arbejder mere i gruppefællesskaber end tidligere. Der er derfor et øget behov for relevant litteratur om professionel vejledning i disse fællesskaber. Denne bog giver vejledere en god faglig ballast samt gode redskaber til denne vejledning".

Lektørudtalelse fra DBC

Passioneret reception

6. februar 2013 blev der i anledning af udgivelsen af At vejlede i fællesskaber og grupper afholdt reception. Læs reportage fra dagen.

Om forfatteren

Rie Thomsen er lektor ved Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), og leder af Forskningsprogrammet for Livslang Læring. Rie forsker i vejledning i fællesskaber og karrierevejledningens praksis og politik.

Randi Boelskifte Skovhus er lektor på VIA University College, Videreuddannelse og Kompetenceudvikling. Randi underviser i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning og er medforfatter til flere fagbøger på vejledningsfeltet.

Rita Buhl er lektor og studie- og karrierevejleder. Hun er medforfatter til flere fagbøger på vejledningsfeltet. Hun har tidligere undervist og været vejleder på erhvervsskoler samt vejleder i Ungdommens Uddannelsesvejledning.

 

Spar 20 %

Som medlem af Vejlederforum får du 20 % på alle titler i Vejledningsbiblioteket.

Log ind for at få rabat: Vejlederforum.

Læs mere om Vejledningsbiblioteket.