Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Bøger

Bøger   8/38

Effektiv gruppevejledning af unge

Effektiv gruppevejledning af unge

Forfatter: Westergaard, Jane

Pris ekskl. moms: 339,00 DKK

Pris inkl. moms: 423,75 DKK

Serie: SE Vejledningsbibliotek

Udgivelsesår: 2012 (25. oktober)

Udgave: 1. udgave

ISBN / ISSN nr.: 978-87-609-2499-6

Effektiv gruppevejledning af unge er en nødvendig bog for alle, der arbejder med planlægning, forberedelse og gennemførelse af gruppevejledning af unge. Bogen har en praktisk tilgang og belyser gruppevejledningens forskellige trin og problematikker med cases. Spørgsmål og opgaver bidrager til læserens forståelse og refleksion og gør bogen særdeles velegnet på bl.a. vejleder- og læreruddannelsen samt for alle, der arbejder med unge, herunder UU- og studievalgsvejledere, fastholdelsesmedarbejdere, speciallærere og lærere i ungdomsskolens heldagstilbud.

Effektiv gruppevejledning af unge handler om unges personlige læring og udvikling, og bogen guider læseren trin-for-trin gennem processen fra at identificere et fokus og definere formål og mål til at planlægge forløb, aktiviteter og struktur samt evaluere vejledningens resultater. Effektiv gruppevejledning af unge giver praktiske råd og omfatter læringsteori, gruppedynamik, råd om, hvordan man kan forbedre facilitators kompetencer, og hvordan man skal håndtere udfordrende adfærd i gruppen.
Om forfatteren

Jane Westergaard er lektor på Canterbury Christ Church University. Hun har i sit arbejde fokuseret især på gruppevejledning af unge. Jane Westergaard er desuden akkrediteret vejleder og arbejder med unge mennesker i London. Hendes vejledningstilgang er integrationsfremmende og trækker på en række teorier og metoder.

Spar 20 %

Som medlem af Vejlederforum får du 20 % på alle titler i Vejledningsbiblioteket.

Log ind for at få rabat: Vejlederforum.

Læs mere om Vejledningsbiblioteket.