Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Bøger

Bøger   12/38

Håb og engagement - Nye muligheder i livs- og karrierevejledning

Håb og engagement - Nye muligheder i livs- og karrierevejledning

Nye muligheder i livs- og karrierevejledning

Forfatter: Poehnell, Gray R.; Amundson, Norman E.

Pris ekskl. moms: 398,00 DKK

Pris inkl. moms: 497,50 DKK

Leveringstid: 1-4 dage

Sider: 283

Udgivelsesår: 2012

Udgave: 1. udgave

ISBN / ISSN nr.: 978-87-609-2463-7

Håb og engagement er en bog for alle, der beskæftiger sig med livs- og karrierevejledning. Bogen er gennemsyret af den grundholdning, at der er håb for alle - også for dem, der kun oplever håbløshed og ikke kan se nogen udvej. Den rammer lige ned i den danske virkeligheds krav om fokus på bl.a. unge med særlige behov, ledige i alle matchgrupper og alle andre, der synes tabt af ræset og slået ud af den krævende og omtumlede virkelighed. Dermed bringer bogen også håb til vejledere, som kæmper med fortvivlelse og kynisme, og som ønsker at genvinde troen på, at det er muligt at hjælpe de mennesker, de har engageret sig i.

Håb og engagement er en inspirerende og praktisk bog med masser af øvelser og ideer, der er lige til at gå til og anvende i praksis. Den viser vej til en personcentreret, løsningsfokuseret tilgang, der respektfuldt engagerer mennesker netop dér, hvor de er engageret i livet, og udruster dem til at foretage deres livs- og karriererejse med værdighed - uanset hvilke udfordringer de står over for.

"Nogle unge kæmper med multibarrierer i deres dagligdag. Denne hjertevarme bog slår fast, at vejledningen skal skabe håb om en vej til en uddannelse og job."

Keld Andersen, folkeskolen.dk

Anmeldelse

Keld Andersen, Folkeskolen.dk

Om forfatteren

Gray R. Poehnell er selvstændig konsulent i karrierevejledning i Canada. Han har i mange år arbejdet med metodeudvikling, uddannelse af vejledere samt livs- og karrierevejledning af udsatte grupper, bl.a. immigranter og oprindelige folk.

Norman E. Amundson er ph.d. og professor i vejledning ved University of British Columbia, Vancouver, Canada. Han er via sine bøger kendt i vejlederkredse verden over for sin kreative og virkningsfulde tilgang til vejledning.

Begge forfattere har en række bøger om vejledning bag sig, både hver for sig og sammen. En del af bøgerne er oversat til dansk og forhandles af Schultz.

Spar 20 %

Som medlem af Vejlederforum får du 20 % på alle titler i Vejledningsbiblioteket.

Log ind for at få rabat: Vejlederforum.

Læs mere om Vejledningsbiblioteket.