Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Kurser

Undervisning er sjovt

Efterhånden har jeg oparbejdet et indgående kendskab til vores kunder, og jeg synes, det er sjovt at have den nære kontakt.

Lars K. Kristensen, uddannelseskonsulent.

Kursusdage

Schultz tilbyder kurser og webinarer på lovportaler og vejledningsværktøjer.

Webinar

Schultz tilbyder en kursusrække, som du kan følge fra din egen pc. Let, hurtigt og praktisk. Webinarerne er korte introduktionskurser i JobSpor og Schultz LovPortaler.

Kundetilpasset

Schultz tilbyder skræddersyede kurser hos kunden.Kurser

Webinarer

Vi tilbyder kurser i bl.a. Schultz' lovportaler, Schultz Fasit samt i afklaringsværktøjet Jobspor.

Kurserne henvender sig til såvel nye som rutinerede brugere, som ønsker at lære de nyeste muligheder at kende og dygtiggøre sig i brugen af systemerne med et fagspecifikt udgangspunkt. Kurserne varer typisk tre timer og afholdes på kundens adresse.

Grundkurser
Kurserne henvender sig til dig, der har behov for og lyst til at lære de grundlæggende, relevante og mest brugte funktioner i systemerne.

Brugerkurser
Kurserne henvender sig til dig, der vil være fortrolig med systemerne til konkret opgaveløsning inden for dit fagområde. Det forventes, at deltagerne har et grundlæggende kendskab til systemets funktioner.

Superbrugerkurser
Kurserne henvender sig til dig, der skal anvende systemerne i dit daglige arbejde, og som ønsker en grundig gennemgang for at opnå et avanceret brugerniveau.

Kurserne kan tilpasses de behov, der er i din organisation. Kontakt os, og hør nærmere. Bestil information og priser på telefon 72 28 28 26 eller kundeservice@schultz.dk.

Online undervisning
Schultz tilbyder en kursusrække, som du kan følge fra din egen pc. Let, hurtigt og praktisk.

Webinarerne er korte introduktionskurser i fx Jobspor og Schultz' lovportaler. Senest på selve kursusdagen modtager du en webadresse og et login, som leder dig direkte ind i klasseværelset, hvor du kan følge undervisningen.

Det koster 300 kr. at deltage i et webinar om Jobspor og Schultz' lovportaler. Se kursusoversigt, tilmelding og betaling.

Gratis introduktionswebinarer
Schultz tilbyder derudover en række gratis webinarer af ½ times varighed, fx tips og tricks til brugen af Schultz' lovportaler, introduktion til de enkelte Schultz Connect-produkter m.fl.

Se de aktuelle webinarer på vores liste med events.