Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Kurser m.v.

Lovguide Forvaltning og den nye Databeskyttelsesforordning   1/1

Gratis webinar

Har du styr på de forvaltningsretlige regler og den nye Databeskyttelsesforordning?

Målgruppe
Lovguide Forvaltning er målrettet kommunale sagsbehandlere i alle forvaltninger, og det er gratis at deltage.

Webinarets indhold
Når den nye Databeskyttelsesforordning får virkning fra 25. maj, kommer reglerne om håndtering af personoplysninger endnu mere i fokus. Det gælder ikke mindst borgernes rettigheder om at blive oplyst og få indsigt i, hvordan og med hvilket formål deres personoplysninger behandles.

Med Lovguide Forvaltning er du sikker på altid at være opdateret på reglerne for sagsbehandling og have det fulde overblik – også når de nye regler træder i kraft.

På webinaret får du ½ times introduktion til Lovguide Forvaltning med fokus på opbygningen og det nye indhold, der er baseret på forordningen.

Du har mulighed for at stille uddybende spørgsmål til fagspecialist Peter Wigo Dyrbye, som afholder webinaret.

Webinaret afholdes tirsdag 29. maj kl. 9:30-10.

Obs: Ved at tilmelde dig webinaret accepterer du samtidig Schultz’ regler om persondata. Vi benytter kun dine data i forbindelse med webinaret eller til information om kommende webinarer, hvis du har valgt det til.

Tilmelding


Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, kan du finde det på Kundeweb umiddelbart efter afholdelse. Du skal dog være opmærksom på, at du så ikke har mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen undervejs.