Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   66/67

Danske A-kasser

Danske A-kasser

En stærk digital løsning til a-kassemedarbejdere, der arbejder med medlemsrådgivning.

Som sagsbehandler og rådgiver i en a-kasse står du dagligt over for en række mere eller mindre komplekse problemstillinger, hvis svar er forankrede i en lov eller et regelsæt. Med Danske A-kasser kan du hurtigt finde svarene via direkte links og henvisninger til den aktuelle lovparagraf, afgørelse eller bestemmelse.

Overblik, effektivitet og altid korrekte svar
Danske A-kasser er en lovportal skræddersyet til a-kassemedarbejdere, som giver dig et komplet overblik over al gældende lovgivning inden for bl.a. arbejdsløshedsforsikring, efterløn, aktivering og formidling samt samarbejde mellem a-kasser og jobcentre. Derudover indeholder Danske A-kasser ARVID-afgørelser og andre relevante domme og afgørelser.

Guidetekster i et sprog der er til at forstå
Danske A-kasser indeholder, udover konsolideret, gældende lovgivning, en række faglige rapporter, lovguiderapporter, der rådgiver dig om bl.a. efterlønsreglerne, beregning af dagpenge og meget mere. Dermed sparer du tid og undgår fejl i sagsbehandlingen, fordi du træffer beslutninger på et korrekt og opdateret grundlag. Med udgangspunkt i lovguiderapporterne får du samtidig et værktøj, der sikrer, at du kommer hele vejen rundt i dialogen med såvel ledige som virksomheder. Lovguiderapporterne er udarbejdet af Schultz' fagspecialister i samarbejde med AK-Samvirkes jurister.

Altid opdateret lovgrundlag
Med Danske A-kasser har du altid det korrekte lovgrundlag til rådighed. Ved enhver lovændring opdateres både lovtekster og lovguiderapporter, og du kan altid være helt sikker på, at du har gyldig hjemmel for dine afgørelser. Du finder også oversigter over aktuelle satser, så du hurtigt kan behandle og lukke sager.

Supersøger og nyhedsmail
Danske A-kasser har en indbygget supersøger, hvor du kan søge ud fra et helt enkelt søgeord eller vælge mere avancerede søgninger via emner. Du kan også tilmelde dig Nyhedsservice og få mail, hver gang der sker opdateringer i lovgrundlag og lovguiderapporter.

Integrer egne arbejdsgange, forretningsgang m.v.
Kombinerer du Danske A-kasser med Schultz CMS, bliver det muligt at integrere a-kassens egne arbejds- og/eller forretningsgange i Danske A-kasser. Det vil sige, at sagsbehandleren kan søge i både lovgivningen, de faglige lovguiderapporter og i egne arbejds- og/eller forretningsgange via én fælles indgang. Sagsbehandleren har dermed kun ét opslagsværk, og kan finde alle nødvendige informationer ét sted.

Danske A-kasser er udarbejdet af Schultz i samarbejde med AK-Samvirke, der er brancheorganisation for 25 statsanerkendte arbejdsløshedskasser i Danmark og dermed repræsenterer lidt over 2,1 mio. medlemmer.
Fakta

Lovguide Samvirke giver et komplet overblik over al gældende lovgivning inden for bl.a. arbejdsløshedsforsikring, efterløn, aktivering og formidling samt samarbejde mellem a-kasser og jobcentre.