Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

IT-projekter   6/8

Jobbing.dk

Jobbing.dk

Jobinspirationsportal målrettet alle med en mellemlang eller lang videregående uddannelse
Schultz har for Arbejdsmarkedsstyrelsen udviklet jobbing.dk, der skal give inspiration og oplysning om både jobmuligheder, kompetenceudvikling og jobsøgning til alle, der har en mellemlang eller lang videregående uddannelse.

På jobbing.dk opretter brugerne en gratis profil og får adgang til et bredt videnunivers, hvor de med udgangspunkt i de fire parametre kompetencer, erfaringer, uddannelse og jobønsker bliver matchet med aktuelle virksomheder, jobtyper og ledige stillinger. Den enkelte bruger kan justere vægtningen af hver af de fire parametre til at tælle højere eller lavere og får derefter til inspiration præsenteret andre muligheder og valg.

Stærkt værktøj for ledige
For den ledige akademiker, byder portalen på en række øvrige værktøjer, som styrker jobsøgningen. Fx en strategiguide, så man kan kvalificere sig til sit ønskejob, og integrerede to do-lister, hvor link og deadlines tilføjes med et klik.

Schultz' IT-projektafdeling har udviklet løsningen jobbing.dk baseret på SCRUM-metodens agile udviklingsmodel i tæt samarbejde med Arbejdsmarkedsstyrelsen. Læs mere om SCRUM.

Introduktionsvideo til jobbing.dk

Omtale af jobbing.dk

Going Jobbing?
Anders Birch, der til dagligt arbejder som AC-konsulent på karrierecenter København og har et indgående kendskab til akademiker-målgruppen, har på sin blog lagt en omtale af sin oplevelse af jobbing.dk. Læs omtalen her.

Besøg jobbing.dk

Besøg jobbing.dk.