Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

IT-projekter   3/8

Anklagemyndighedens Vidensbase

Udgangspunkt i din gymnasiale eksamen

Se, hvilke videregående uddannelser din gymnasiale eksamen giver adgang til ud fra de fag, du har gennemført eller tilvælger.

Vælg ud fra dine interesseområder

Udpeg dine interesseområder og få vist de mulige uddannelser samt overblik over, om du opfylder adgangskravene.

Få styr på detaljerne

For hver enkelt uddannelse kan du i detaljer se adgangskravene, og hvordan du opfylder dem.Anklagemyndighedens Vidensbase er en digital platform, som optimerer anklagernes arbejdsgange ved at gøre det nemmere at søge efter, dele og arbejde med anklagerfaglig viden.

Anklagemyndighedens Vidensbase er udviklet for at effektivisere organisationens arbejdsgange ved at digitalisere ellers tidskrævende manuelle processer.

En væsentlig ressourceoptimerende funktion i løsningen er muligheden for at oprette digitale materialesamlinger, der nemt kan deles medarbejdere imellem. Materialesamlingerne er udstyret med både sidetal og automatisk indholdsfortegnelse, som gør det nemt at navigere i samlingen, ligesom det er muligt at tilføje både private og fælles noter. Løsningen indeholder også en effektiv søgefunktion, som giver mulighed for at krydssøge mellem forskellige emner og kilder, så man opnår et meget præcist søgeresultat.

Anklagemyndighedens Vidensbase bygger på Schultz' platform Schultz Fundament.