Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Om Schultz

Leverandør til danske kommuner

Alle 98 danske kommuner bruger Schultz' løsninger.

Leverandør til SKI

Schultz er godkendt SKI-leverandør på rammeaftalerne 02.18 og 02.19.

350 års erfaring

I 2011 fejrede Schultz sit 350-års jubilæum. En rejse fra kongelig bogtrykker til førende IT-leverandør.IT til det offentlige

IT-systemer, informationsløsninger og kundetilpassede IT-projekter
Schultz står bag flere af Danmarks stærkeste digitale værktøjer, der dagligt støtter tusindvis af fagfolk i deres arbejde med at rådgive og vejlede mennesker ud fra et korrekt og opdateret grundlag.

Vi har flere end 600.000 unikke brugere af Schultz' løsninger til sagsbehandling, faglig vejledning, informationssøgning, opdatering, besvarelse af spørgsmål og til beslutningsstøtte. Vores løsninger omfatter fagsystemer til sagsbehandling, lovportaler, selvbetjeningsløsninger, afklaringsværktøjer til job- og uddannelsesvalg samt en lang række offentlige vidensportaler.

IT med fagligt indhold
Schultz har en ambition om at være en signifikant spiller på det offentlige IT-marked
Schultz har en hundredårige tradition for offentligt samarbejde, også på "cutting edge" teknologi, samt et helt unikt brand i det offentlige marked som en troværdig og fremsynet partner, der hjælper med at digitalisere den offentlige sagsbehandling, information og administration.
 
Som følge af et klokkeklart strategisk mål, har Schultz derfor bevæget sig fra at være stærk informations- og indholdsleverandør til at være en markant IT-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration - helt ud i dialogen med borgerne.
 
I efteråret 2012 lancerede Schultz således et helt nyt fagsystem til sagsbehandling i jobcentrene. Schultz Fasit er baseret på fleksibel og moderne standardteknologi, og Schultz lagde dermed op til at revolutionere et marked, der længe havde været uudfordret.

Schultz i tal

Schultz' organisation

Schultz er en økonomisk stærk virksomhed med en solid egenkapital
Selskabet Schultz ejes af Schultz Holding, der igen ejes af Schultz Fonden (97 procent) og privatpersoner (3 procent).

Schultz råder over stærke personelle ressourcer
Virksomheden beskæftiger mere end 100 medarbejdere samt en række eksterne konsulenter og projektansatte.

Om Schultz

Schultz er en anerkendt IT-leveran­dør af IT-produkter, fagsystemer og indholdsløsninger til det offentlige. Schultz står bag flere af Danmarks stærkeste digitale værktøjer, der dagligt støtter tusindvis af fagfolk i deres arbejde med at rådgive og vejlede mennesker ud fra et korrekt og opdateret grundlag.

Find os

Schultz' historie

Schultz fejrede i 2011 sit 350-års jubilæum. Læs vores historie.

Vejlederprisen

Hvert andet år uddeler Schultz en pris på 25.000 kroner til en vejleder, der har gjort sig bemærket i miljøet. Læs mere her.

SKI-leverandør

Schultz er leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S) på rammeaftale 02.18 og 02.19. Læs mere.