Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Kurser m.v.

Undervisning er sjovt

Efterhånden har jeg oparbejdet et indgående kendskab til vores kunder, og jeg synes, det er sjovt at have den nære kontakt.

Lars K. Kristensen, uddannelseskonsulent.

Webinar

Schultz tilbyder faglige webinarer, som du kan følge fra din egen pc. Let, hurtigt og praktisk. Webinarerne er fx korte introduktioner til din brug af Schultz' lovguider og tips til Schultz Fasit.

Kundetilpasset

Schultz tilbyder skræddersyede kurser hos kunden.Kurser

Webinarer

Åbne kurser
Vi afholder løbende åbne kurser, fx Schultz Fasit superbrugerkurser m.v.

Find alle kurser om Schultz Fasit på Kundeweb.

Kundetilpassede kurser
Vores kundetilpassede kurser i fx vores lovportaler eller Schultz Fasit henvender sig til såvel nye som rutinerede brugere, som ønsker at lære de nyeste muligheder at kende og dygtiggøre sig i brugen af systemerne med et fagspecifikt udgangspunkt. Vi afholder bl.a. grundkurser, brugerkurser (målrettet mere erfarne brugere) og superbrugerkurser. Kurserne kan tilpasses de behov, der er i din organisation. Bestil information og priser på telefon 72 28 28 26 eller kundeservice@schultz.dk.

Gratis webinarer
Schultz tilbyder løbende spændende faglige online webinarer af ½ times varighed, fx tips og tricks til brugen af Schultz' lovportaler, introduktion til de enkelte Schultz Connect-produkter m.fl.

Se listen med aktuelle webinarer.

Kundetilpassede webinarer
Vores kundetilpassede webinarer om fx vores lovportaler eller Schultz Fasit henvender sig til såvel nye som rutinerede brugere, som ønsker at lære de nyeste muligheder at kende og dygtiggøre sig i brugen af systemerne med et fagspecifikt udgangspunkt. Webinarerne foregår typisk som primært envejs kommunikation med begrænsede muligheder for dialog og kan tilpasses de behov, der er i din organisation. Bestil information og priser på telefon 72 28 28 26 eller kundeservice@schultz.dk.