Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   2/67

Schultz Kommunekoncept

Schultz Kommunekoncept - en effektiv sagsportal med beslutningsstøtte og lovgivning

Schultz Kommunekoncept bruges i samtlige danske kommuner og guider dagligt tusindvis af medarbejdere, der arbejder inden for alle områder af kommunal sagsbehandling. Schultz Kommunekoncept er en informationsløsning, der giver adgang til altid opdateret lovinformation inklusive alle seneste lovændringer samt relevante domme og afgørelser vist som noter til hver enkelt paragraf. Det betyder, at sagsbehandleren altid er opdateret og ikke behøver at bruge tid på selv at stykke informationen sammen fra forskellige kilder.

Faglig kvalitet
Med Schultz Kommunekoncept som værktøj, sikrer du en høj faglig kvalitet i sagsbehandlingen. Kommunekoncept indeholder udførlige guider skrevet af Schultz' fagspecialister eller af eksterne fagkonsulenter fra bl.a. kommuner, regioner, miljøcentre og styrelser. Guiderne uddyber og forklarer lovteksterne grundigt, og med dem ved hånden får sagsbehandlerne optimal støtte til at kunne træffe beslutninger på et fagligt korrekt grundlag.
 • Flere end 2.000 lovguiderapporter giver effektiv beslutningsstøtte
 • Dag-til-dag-opdatering af lovgivning og lovguiderapporter
 • Kvalitetsproces sikrer faglig korrekthed
 • Nem, hurtig og effektiv søgning efter Googles søgeprincipper
 • Daglig nyhedsservice.
Målrettede værktøjer til hver forvaltning
Schultz Kommunekoncept indeholder målrettede værktøjer til kommunens forskellige forvaltninger og dækker følgende fagområder:
 • Social og sundhed
  Aktiv socialpolitik, Aktiv beskæftigelsesindsats, Boligstøtte, Børneydelser, Dagtilbud, Fleksydelse, Integration, Pension, Retssikkerhed og administration, Social service, Sundhed, Sygedagpenge og barsel
 • Administration og økonomi
  Arbejdsmiljø, Offentlige indkøb, Administration og økonomi
 • Arbejds- og ansættelsesret
  Løn og personale
 • Beskæftigelse
  Jobcenter
 • Teknik og miljø
  Miljø, Plan og Natur, Energi og forsyning, Byggeri og ejendom, Veje og trafik, Beredskab
 • Uddannelse og kultur
  Skole, Kultur og fritid
 • Borgerservice
  Borgerservice
 • Opkrævning
KL's Budgetvejledning og fortolkning til overenskomsterne
Derudover er det muligt at tilkøbe KL's Budgetvejledning (i fuldstændig version) og fortolkning til overenskomster og aftaler som en del af Schultz Kommunekoncept. Læs mere om denne mulighed.

SKI logo

Indkøb af Schultz Kommunekoncept på SKI-rammeaftale 02.19
Schultz er godkendt leverandør til SKI-rammeaftale 02.19, og din kommune har derfor mulighed for at købe Schultz Kommunekoncept via en direkte tildeling eller et mini-udbud.

Schultz Kommunekoncept tilbydes i forskellige varianter på SKI-rammeaftalen. Din kommune skal derfor lave jeres egen behovsafklaring, så I vælger den rigtige variant. Schultz hjælper gerne.
Schultz
Fakta

Schultz Kommunekoncept anvendes i 3/4 af de danske kommuner og guider dagligt tusindvis af medarbejdere i alle områder af kommunal sagsbehandling.

Unikke lovguider

En lovguiderapport fra Schultz er et helt unikt og uundværligt værktøj i den daglige sagsbehandling. Læs mere om lovguider.

Indkøb via SKI

Kommunekoncept kan indkøbes via SKI rammeaftale 02.19.