Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

PuljeGuiden   6/6

Puljeguiden overblik

Er din kommune dygtig nok til at fundraise?

I disse sparetider er det værd at notere sig, at der er flere midler til rådighed for kommunerne end nogensinde før - midler, der ligger og venter i fonde, puljer og andre støtteordninger. I de senere år har fokus på kommunal fundraising derfor været tiltagende. Men ikke nær nok! Der er masser af tilgængelige midler, der slet ikke bliver uddelt, fordi kommunerne ikke søger. Både KL og fondsbestyrelserne påpeger dette paradoks og opfordrer stærkt kommunerne til at være langt mere opmærksomme på mulighederne for fundraising. Samlet set hentede danske kommuner to mia. kroner gennem fundraising i 2009, hvilket skal sættes i forhold til, at der gennem private, ministerielle og EU-ordninger er op mod 50 gange så mange midler til rådighed.

Du kan prøve Puljeguiden nu - opret en gratis profil med det samme.

Besøg www.puljeguiden.dk


Schultz Puljeguiden; når du vil have succes med fundraising
Puljeguiden er en vejledningsportal, der rummer både generel og specifik vejledning om processer og muligheder, et projektforum samt en række konkrete værktøjer, der hjælper til succes med fundraising:
  • Viden om fundraising med inspiration til alle trin i fundraisingprocessen. Her finder du artikler, inspiration og svar på mange spørgsmål om fundraising samt grundige vejledninger og værktøjer, der hjælper dig undervejs i processen.
  • Puljedatabase, der giver det komplette overblik over danske puljer, fonde og støtteordninger. Det er Danmarks eneste opdaterede og komplette liste, der anviser ansøgningsdatoer og -skemaer, fundatser, tidligere støttede projekter samt alle relevante kontaktdata.
  • ProjektForum, der er et community univers, som understøtter projektarbejde på tværs af kommuner, organisationer og sektorer. Her kan du præsentere din idé, finde samarbejdspartner og få kommentarer og ideer, og du kan præsentere dit gennemførte projekt til inspiration for andre.
Besøg Schultz Puljeguiden nu på www.puljeguiden.dk.
25.000 Euro

I januar 2012 fik samtlige ansatte og foreninger i Frederikssund Kommune adgang til Schultz Puljeguiden. Læs her, hvordan det lykkedes at rejse 25.000 euro til en Europa-festival via fundraising.

Fem gode grunde

  1. Bedre udnyttelse af ressourcer
  2. Flere projektideer
  3. Hurtigere i gang med projekterne
  4. Kompetenceløft
  5. Højere succesrate.

Klik her, og få uddybet grundene.