Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   51/67

LovGuide Fleksydelse

LovGuide Fleksydelse

LovGuide Fleksydelse indeholder alle relevante regler, der knytter sig til fleksydelse. Du kan også finde eksempler på beregning af anciennitet, beregning af bidragsfri perioder, fradrag for pensioner samt en række beregningseksempler og oversigtsskemaer.

Alle relevante domme og afgørelser er vist som noter til den enkelte paragraf, så der er en tydelig sammenhæng mellem lovgivning og praksis.

LovGuide-rapporter til sagsbehandlingen
Som noget helt unikt har Schultz' fagspecialister udarbejdet detaljerede LovGuide-rapporter til sagsbehandlingen i samarbejde med erfarne, kommunale praktikere. Rapporterne forklarer, hvordan loven skal forstås, og henviser også til den relevante lovgivning. Med rapporterne ved hånden er du sikker på, at du ikke har overset noget, og at du træffer beslutninger på et fagligt korrekt grundlag. Vores fagspecialister opdaterer indholdet dagligt.

LovGuide Fleksydelse er en del af LovGuide Socialforvaltning.

Fakta

LovGuide Fleksydelse indeholder alle de relevante regler, der knytter sig til fleksydelse. Desuden er der også eksempler på beregning af anciennitet, beregning af bidragsfri perioder, fradrag for pensioner samt en række beregningseksempler og oversigtsskemaer.