Er du en dygtig fullstack-udvikler? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så vil et job i Schultz måske være noget for dig.

Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø centralt i Spinderiet i Valby, 50 m fra Valby st.

Om jobbet

Du bliver en del af et af vores agile udviklerteams i afdelingen for Softwareprodukter og projekter. Teamet arbejder både med interne og eksterne projekter – til henholdsvis intern produktudvikling og kundespecifikke projekter – primært i form af webapplikationer baseret på moderne udviklingsplatforme og -værktøjer fra Microsoft-verdenen.

Løsningerne er forretningskritiske systemer, hvor både borgere og ansatte i den offentlige forvaltning er blandt slutbrugerne.

Vi arbejder hovedsageligt i Microsofts teknologistak suppleret med React, Hangfire, RabbitMQ og  ElasticSearch. Agil udvikling og samarbejde ligger dybt i vores DNA, og Continuous Delivery er en del af vores hverdag, hvor vi blandt andet benytter Git, Azure DevOps Server, Docker, Kubernetes og Octopus Deploy.

Vi kalder vores bestræbelser på hele tiden at blive bedre – som mennesker, som teams og som virksomhed – for Det Agile Nirvana. Det har vi en del spas ud af, men det er alvorligt ment. Vi prioriterer det. ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt sammen”, som mottoet lyder i vores udviklermanifest. Alle kolleger er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. Mød nogle af dem her.

OM DIG

Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l., og du har gerne nogle års erfaring med de anvendte teknologier. Vi lægger vægt på, at du:

  • er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
  • arbejder med både backend- og frontend.
  • synes, at det er spændende at arbejde med teknologi, der gør en forskel for samfundet, og at du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen og produktets formål.
  • er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.
  • har erfaring med .NET, ASP.NET, C#, Entity Framework, SQL server, typescript, JavaScript, gerne også med React, ElasticSearch og Azure.

VI TILBYDER

  • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dine projekter.
  • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. Vi spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage og hackathons, og vi rejser sammen.
  • En fondsejet virksomhed med over 360 år på bagen – vi kan sætte langt lys på, når vi træffer beslutninger, og vi tør investere i fremtiden.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Frokostordning, massageordning, sundhedsordning m.m.

SKAL DET VÆRE DIG?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kasper Vestergaard Møller, Managing Architect, på telefon +45 41 95 47 73 eller mail kvm@schultz.dk.

Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Schultz

Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 190 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd.

Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang.

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag.

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.