Er du en dygtig fullstack udvikler? Brænder du for at udvikle moderne webapplikationer i både backend og frontend-delen i forretningskritiske applikationer? Og vil du være med til bidrage til den teknologiske udvikling og kvalitet i vores løsninger?

Om jobbet

Du bliver en del af vores udviklerteam i afdelingen for IT-udvikling og -teknologi. Vi laver primært webløsninger, som benytter moderne udviklingsplatforme og -værktøjer, primært fra Microsoft-verdenen.

Vi har valgt Scrum og Kanban som udviklingsmetode, og vores løsninger er baseret på Microsoft .Net Core, ASP.NET Core og MVC, React og Microsoft SQL Server, men andre teknologier som Xamarin (iOS og Android) og Elastic Search kan også indgå.

Vores løsninger er forretningskritiske systemer, og derfor er den IT-faglige kvalitet afgørende. Der vil være rig mulighed for at præge afdelingen, gøre en forskel og være med til at levere gode løsninger i agile teams, hvor der lægges vægt på at have det sjovt. Dine kollegaer er på et højt fagligt niveau og sparrer gerne.

Dine arbejdsopgaver

Teamet, som du bliver en del af, arbejder bl.a. på en løsning for Civilstyrelsen, herunder Statstidende og modernisering af Retsinformation og Lovtidende.

Du får medansvaret for at bidrage til den teknologiske udvikling og kvalitet i vores løsninger. Du er endvidere med til at analysere, designe og implementere løsninger med brug af den nyeste teknologi.

Om dig

Du har en uddannelse som datalog, ingeniør, cand.it. eller lign. og mindst to års erfaring fra en lignende stilling og derudover er følgende karakteristisk for dig:

  • Omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af unit tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
  • Du har en god forståelse for slutbrugeren, og du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen.
  • Du er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.
  • Du har erfaring med .NET Core, ASP.NET, C#, Entity Framework, Javascript, React og eventuelt Elastic Search.

Da vi arbejder agilt, må du gerne have et ønske om at fortsætte eller begynde denne form for samarbejde.

Vi tilbyder

Schultz er en arbejdsplads med en fornuftig work-life balance og en høj medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde. En nylig undersøgelse viser, at Schultz ligger langt over gennemsnittet for danske virksomheder, bl.a. på grund af en meget høj tilfredshed med ledelse, jobindhold og samarbejde med kolleger.

Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt. Som medarbejder hos får du:

  • Et job i en innovativ, vidensbaseret virksomhed i stærk udvikling. 
  • Udfordrende og varierende opgaver.
  • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kollegaer, der omgås hinanden i en uformel tone, hvor vi til tider tager en frisk NERF-gun-kamp eller slapper af over bordfodboldbordet.
  • Fleksible arbejdstider.
  • Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub m.m.
  • Central beliggenhed i Spinderiet lige ved Valby Station.

Vi er en arbejdsplads som beviser, at det kan være sjovt at bygge velfungerende software af høj kvalitet.  

Vores lønpakke er konkurrencedygtig, og den vil matche dine kvalifikationer.

Skal det være dig?

Synes du, at jobbet lyder spændende, så skynd dig at sende en ansøgning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef Rasmus Espholm på mail rhe@schultz.dk eller telefon 81 77 45 33.

Vi behandler ansøgninger i takt med, at de kommer ind og der afholdes samtaler løbende.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød IT direktør i Schultz, Kim Bjørn Tiedemann, som er vild med agil udvikling og ”Rytteriet”.

Du kan også møde nogle af vores udviklere og høre om deres oplevelser i løbet af året i Schultz.

Vil du være med?