Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling?

Det får du mulighed for som fullstack-udvikler i Schultz. Du bliver en vigtig del af ét af vores produktudviklings-teams, som er kendetegnet ved at være 100% selvorganiserede, og du vil derfor få mulighed for at arbejde på den måde, der fungerer for dig og dit team.

Om jobbet

Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø i Valby, tæt på Valby st. Vi er lige præcis små nok til, at alle kender hinanden, og lige præcis store nok til at skabe plads til faglig udvikling.

Du kommer til at arbejde med udvikling af et produkt til beskæftigelsesområdet, hvor vi arbejder tæt sammen i små, fokuserede teams. Hvert team består af fire udviklere, som er ansvarlige for deres egne moduler og ejer deres features fra vugge til grav. Alle kollegaer er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. Mød nogle af dem her.

Vi arbejder hovedsageligt med Microsofts teknologistak suppleret med React, ElasticSearch og RabbitMQ. Continuous Delivery er en del af vores hverdag, og vi benytter Azure, Docker og Kubernetes. Vores motto er: ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.

Software craftmanship er i fokus, og vi holder hackathons med tid til at undersøge ny teknologi og nye koncepter. 

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler, Schultz

Om dig

Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l. og har +2 års erfaring efter endt uddannelse. Vi lægger vægt på, at du:

  • er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
  • arbejder med både backend- og frontend.
  • har høj empati for slutbrugeren, og du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen.
  • er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.
  • har erfaringer med .NET Core, ASP.NET, C#, Entity Framework og måske også med React og Elastic Search.

Vi tilbyder

  • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dit projekt.
  • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. Vi spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage og hackatons og rejser sammen.
  • En fondsejet virksomhed med over 350 år på bagen – vi kan sætte langt lys på, når vi træffer beslutninger, og vi tør investere i fremtiden.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Frokostordning, massageordning, sundhedsordning m.m.

 

 

Skal det være dig?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Simon Svarrer, adm. direktør, på telefon +45 41 95 47 37 eller mail ssv@schultz.dk.

Vi behandler ansøgninger i batches, og afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Schultz

Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 170 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd.

Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang.

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag.

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.