Er du passioneret omkring infrasctructure as code, instrumentering af software, procesautomatisering og for at være i drift i skyen? Og har du en dyb forståelse for kode og er godt hjemme i C# eller PowerShell?

I Schultz leder vi efter en SRE, som kan hjælpe vores feature teams med at bringe værdi til vores kunder og sikre høj pålidelighed i vores AKS-setup. Din baggrund kan være fra drift eller softwareudvikling, men først og fremmest brænder du for at sikre gode brugeroplevelser gennem stabile systemer.

Om jobbet

Hos Schultz vil du blive en del af et lille SRE-team. Teamet arbejder tæt sammen med arkitektgruppen og seks udviklingsteams, der monitorerer deres moduler i produktion og vedligeholder dem. Vi kalder dette at være butler for sine moduler i produktion.

Vi arbejder ud fra et agilt manifest, der er udgangspunktet for, hvordan vi releaser og samarbejder med vores kunder. Vi arbejder primært med Scrum og Kanban, men supplerer ofte med andre teknikker og redskaber fra andre agile metoder om nødvendigt.

Rollen som SRE er ny for os, så du vil selv være med til at definere rammerne for dit arbejde. Vi leder efter en kollega, der synes, at det lyder som en spændende udfordring.

Dine arbejdsopgaver

Vi følger et "you build it – you run it"-paradigme. Dvs., at du og dit team er ansvarlige for jeres egne moduler og jeres valgte monitorerings- og alarmeringsredskaber, infrastrukturer og politiker. Dine opgaver er at:

 • Levere kerneinfrastrukturen, såsom vores Kubernetes-infrastruktur, procesautomatisering og de kernesystemer, som leverer information om systemets pålidelighed og tilgængelighed
 • Levere den delte monitorering og alarmeringsinfrastruktur
 • Arbejde med, hvordan vi agerer i produktion – både når vi idriftsætter, og når vi er i drift
 • Udvikle og forbedre vores nuværende struktur for cloud operation

Om dig

Du nyder at arbejde i et team, hvor vi tager vare på hinanden, og har en pragmatisk tilgang og egne erfaringsbaserede holdninger og idéer. Du har en stærk viden om netværk og sikkerhed i en cloud-kontekst, ligesom du prioriterer dit eget arbejde for at opnå den største impact for brugere og forretning i samarbejde med dine interessenter.

Du har erfaring med disse relaterede teknologier:

 • Azure Kubernetes Services og relaterede Azure-infrastruktur- og sikkerhedsservices
 • ElasticSearch, Metricbeat og Kibana til monitorering og alarmer
 • RabbitMQ via Cloud AMQP, alternativt også NServiceBus
 • Nginx
 • Microsoft-teknologistakken inklusive PowerShell, .NET og .NET Core

Derudover har du forståelse for:

 • Performance engineering
 • Infrastructure as code og gerne konkrete erfaringer med fx GitOps
 • Compliance-relaterede områder såsom GDPR, IT-sikkerhed og basale ITIL-processer, selvom det ikke vil være dit direkte ansvar

Slutteligt er det et stort plus, hvis du allerede er vant til at arbejde med både softwareudviklere såvel som kundesupport og IT-drift, ligesom det falder dig naturligt at skulle dokumentere dit setup og efterlade dit arbejde opryddet, før du går videre til det næste.

Vi tilbyder

Schultz er beliggende i Spinderiet i Annexstræde i Valby, centralt beliggende tæt på Valby Station. Vi bor i et stort hus med lækre møderum og en masse hyggekroge. Der er plads til et slag bordfodbold eller bordtennis og et spil FIFA, ligesom fredagsbaren er et sikkert hit.

I Schultz har vi en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre. Som medarbejder hos Schultz træder du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge dit eget job.

 

Derudover kan vi tilbyde:

 • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dit projekt
 • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. Vi spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage og hackathons og rejser sammen
 • En høj medarbejdertilfredshed
 • En fondsejet virksomhed med over 360 år på bagen – vi kan sætte langt lys på, når vi træffer beslutninger, og vi tør at investere i fremtiden
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Udfordrende og varierende opgaver
 • Fleksible arbejdstider
 • Frokostordning, massageordning, løbeklub m.m.

Skal det være dig?

Brænder du inde med spørgsmål vedrørende stillingen, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte IT Udviklingschef Morten Maate på 41 95 47 62.

Ansøgninger behandles, i takt med at de kommer ind, og vi afholder samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Schultz

Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 190 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd.

Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang.

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag.

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.