Har du lyst til at afprøve dig selv i en it-virksomhed, der arbejder med kombinationen af topmoderne teknologi og juridisk indhold? Er du en stærk formidler, og har du lyst til at komme i kontakt med rigtig mange advokater og corporate jurister fra både den private og offentlige sektor?

I Schultz søger vi en studentermedhjælper til vores afdeling Viden og Indhold, som bl.a. leverer legal tech-løsninger til advokater og legal professionals i den private og offentlige sektor.

Om jobbet

Dit primære ansvar bliver Teams-baseret undervisning af advokater og jurister i Schultz Legal Research, som er vores nye legal tech-løsning udviklet i tæt samarbejde med Danske Advokater og fem toneangivende advokatvirksomheder. Du får desuden et tæt samarbejde med vores product manager for Schultz Legal Research, Line Krener Balling, og vil løse markedsrettede ad hoc-opgaver for hende.

Du får en grundig onboarding og vil indgå i et miljø med andre stud.jur., som primært arbejder med redaktionelle opgaver.

Stillingen er ca. 15 timer om ugen og kan tilrettelægges efter dit studie.

Om dig

Du er stud.jur. eller stud.cand.merc.jur på min. 3. år. Vi forventer, at du:

  • Er smilende, udadvendt og har lyst til at undervise (primært via Teams, men også on premise).
  • Er en hjælpsom og imødekommende kollega.
  • Arbejder selvstændigt og ikke er bange for at tage initiativ.
  • Er interesseret i at sætte dig grundigt ind i vores organisation og forretning.
  • Har lyst til at kaste dig over mange opgaver – også selvom du ikke er ekspert til det hele.

Vi tilbyder

Schultz er centralt beliggende lige ved Valby Station. Vi har en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale sammenhold og de faglige fællesskaber
  • En høj medarbejdertilfredshed
  • Frokostordning, massageordning, løbeklub m.m.
  • En fondsejet virksomhed med over 360 år på bagen – vi kan sætte langt lys på, når vi træffer beslutninger, og tør investere i fremtiden

SKAL DET VÆRE DIG?

Synes du, at jobbet lyder spændende, vil vi meget gerne høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte product manager Line Krener Balling på telefon 81 77 45 38 eller mail lkb@schultz.dk eller salgschef Kasper Bundgaard på telefon 81 77 68 44 eller mail kab@schultz.dk

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler ansøgninger, i takt med at de kommer ind.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Schultz

Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 190 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd.

Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang.

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag.

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.