I Schultz går vi op i faglighed og ønsker at gøre en forskel. Vores løsninger er bla. med til at sikre nem adgang til essentielt indhold, fx i form af love og domme, for advokater og jurister i både den private og offentlige sektor.

Vi søger lige nu dygtige og engagerede udviklere, som har lyst til at blive en del af et veletableret team af skarpe kollegaer, der udvikler webløsninger inden for legal tech.

 

Om jobbet

Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø i Valby, tæt på Valby St. Vi er lige præcis små nok til, at alle kender hinanden, og lige præcis store nok til at skabe plads til faglig udvikling.

Du kommer til at arbejde med udvikling af løsningen Schultz Legal Research i et agilt team. Alle kollegaer er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden. Mød nogle af dem her.

Vi arbejder hovedsageligt med Microsofts teknologistak suppleret med React, TypeScript, Solr Search/ElasticSearch. Agil udvikling er i vores DNA, og Continuous Delivery er en del af vores hverdag, hvor vi benytter Git, Azure DevOps Server og Octopus Deploy. Vores motto er ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.

Software craftmanship er i fokus, og vi holder hackathons med tid til at undersøge ny teknologi og nye koncepter. 

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler, Schultz

Om dig

Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l. og har +2 års erfaring efter endt uddannelse. Vi lægger vægt på, at du:

  • er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
  • arbejder med både backend- og frontend.
  • synes, at det er spændende at arbejde med teknologi, der gør en forskel, og du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen og produktets formål.
  • er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.
  • har erfaring med .NET, ASP.NET, C#, Entity Framework, SQL server, typescript, gerne også med React og AngularJS, Solr Search og Azure.

Vi tilbyder

  • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dit projekt.
  • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. Vi spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage og hackathons og rejser sammen.
  • En fondsejet virksomhed med over 350 år på bagen – vi kan sætte langt lys på, når vi træffer beslutninger, og vi tør investere i fremtiden.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Frokostordning, massageordning, sundhedsordning m.m.

 

 

Skal det være dig?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Bernd Rickenberg på mail ber@schultz.dk eller telefon +45 26 84 22 40.

Vi behandler ansøgninger, i takt med at de kommer ind, og afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Schultz

Med teknologien først og hjertet bag arbejder vores 170 medarbejdere hver dag for at skabe brugbare og mærkbare løsninger, der styrker Danmarks viden og velfærd.

Med vores ejermæssige uafhængighed i den ene hånd og vores dybe faglighed i den anden samarbejder vi tæt med stat, kommuner og erhvervsliv. Vi styrker den viden, vi bygger vores retssikkerhed på, og den velfærd, der får borgere i arbejde og holder hjulene i gang.

Schultz hviler på tre ben. En arv af ordentlighed og viden. En teknologisk formåen i særklasse. Og en tro på, at der skal mennesker til for at gøre en mærkbar forskel. Det lever vi efter hver dag.

Fordi viden forpligter, teknologi forbedrer, mennesker forandrer.