"Skønt sted at arbejde! Dejlige, hjælpsomme kollegaer! Suveræn ledelse!" Sådan beskriver en medarbejder Schultz som arbejdsplads i den seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse. For tredje år i træk ligger Schultz top-in-class.

Konsulenthuset Ennova har gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt Schultz' medarbejdere, og endnu en gang er konklusionen klar: Der er en ekstremt høj arbejdsglæde i Schultz.

"I et eksternt perspektiv er tilbagemeldinger fra både medarbejdere og ledere imponerende positive," skriver Ennova, der karakteriserer Schultz som en meget sund og homogen organisation.

Mens landsgennemsnittet ligger på 72 point og "middel arbejdsglæde", opnår Schultz en score på 82 point. Dermed placerer Schultz sig for tredje år i træk i kategorien top-in-class sammenlignet med andre virksomheder, som Ennova har gennemført medarbejdertilfredshedsundersøgelser for.

Hvis det, I gør for jeres medarbejdere og ledere, kunne puttes på dåse og sælges, så ville I blive rige.

Henrik Børsting, Ennova, på et direktionsmøde i Schultz

Ledelsen og kollegaerne gør en forskel

Den høje arbejdsglæde blandt medarbejderne i Schultz skyldes bl.a. det indbyrdes samarbejde med kollegaerne og en ledelse, der sætter en klar retning.

Det røbes ikke blot af tallene, men også de uddybende kommentarer, som medarbejderne havde mulighed for at tilføje i den anonyme undersøgelse:

"Jeg har fuld tillid til ledelsen i Schultz. Deres valg og beslutninger viser en ledelse, der passer på virksomheden," lyder det fra en medarbejder, mens en anden krediterer sine kollegaer for sin høje arbejdsglæde:

"Arbejdsglæde er først og fremmest alle mine nørdede, søde og engagerede kolleger."

Jobindhold er en styrke

Samtidig fremhæver flere medarbejdere jobindhold som en vigtig faktor.

"Jobindhold er en af Schultz' kæmpe styrker," konkluderer Ennova. "Det vurderes højt, og det betyder meget for medarbejderne."

Konsulenthuset fremhæver desuden den loyalitet, der hersker i Schultz, hvor over halvdelen af medarbejderne karakteriseres som ildsjæle.

"Den samlede loyalitet er imponerende," skriver Ennova i sin evaluering.

Medarbejdernes trivsel er helt afgørende for vores formåen.

Simon Svarrer, adm. direktør, Schultz

MEDARBEJDERTRIVSEL ER ET VIGTIGT STRATEGISK FOKUS

Medarbejdertrivsel er et vigtigt strategisk fokus for Schultz, som iværksætter mange tiltag for at skabe rammerne for, at medarbejderne har indflydelse på deres dagligdag, at deres kompetencer udnyttes på bedste vis, og at de synes, at det er sjovt at gå på arbejde.

"Det er vigtigt, at vi som ledelse sætter en retning, som medarbejderne kan stå inde for, og som sikrer spændende og udfordrende opgaver, der gør det sjovt og lærerigt at tage på arbejde. Det er det, der gør, at vi i sidste ende leverer løsninger og projekter på et højt niveau," siger Schultz' adm. direktør Simon Svarrer:

"Vores ambition er at fastholde Schultz blandt Danmarks bedste arbejdspladser inden for videns- og IT-firmaer."

Mød vores medarbejdere

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler i Schultz
Seniorudvikler
Rasmus Lohals Larsen
Iben Thagaard, fagspecialist på beskæftigelsesområdet
Fagspecialist
Iben Thagaard
Allan Friis Hansen_Schultz
Softwarearkitekt
Allan Friis Hansen

Lær os bedre at kende

Schultz strategisk sigte
Vi er altid på vej
Schultz er en virksomhed i løbende udvikling
Mød direktørerne i Schultz
Mød Schultz' ledelse
Vi tager ansvar for virksomhedens udvikling