I Schultz stræber vi efter at være bedst

Som salgsdirektør er jeg ansat som den primære ansvarlige for vores statslige kunder og til at udvikle vores IT-projektforretning inden for alle segmenter. Det gør jeg med stor frihed og indflydelse på egne og teamets KPI'er.

Jeg har mange års erfaring som både salgsdirektør og markedschef. Jeg brænder for strategi og salg og for at skabe langvarige relationer. I Schultz får jeg rig mulighed for at bruge mine kompetencer og erfaring.

Det er jo ikke sodavand, vi sælger. Det er digitale løsninger, der gør en forskel for tusindvis af brugere og endnu flere borgere i den anden ende.

Jesper Bo Seidler, Salgsdirektør, Schultz

Schultz er interessant - ikke mindst fordi det er en virksomhed i vækst. Men vi er også en virksomhed, der tager ansvar og gerne vil gøre en forskel. Det er jo ikke sodavand, vi sælger. Det er digitale løsninger, der gør en forskel for tusindvis af brugere og endnu flere borgere i den anden ende. Den forskel betyder noget for mig.

Jeg er dybt involveret i Schultz' innovationsarbejde. Vi er i fuld gang med at skabe nye løsninger og værdi for vores kunder på baggrund af nye teknologier som chatbots, AI, RPA, Virtual Relality og Legal Tech. Det er både spændende og motiverende at samarbejde med vores kunder om at realisere det potentiale, der ligger her. 

Båret af tillid

Det er en fornøjelse at være i en virksomhed med en lang historie som ekspert i lovgivning. Vi er kendt som en faglig og dygtig leverandør, og kunderne stoler på os og har tillid til, at de får deres ting til tiden. Det betyder alt for mig at leve op til den tillid, så vi kan blive ved med at skabe de langsigtede relationer til kunderne, som er kendetegnende for Schultz.

Schultz er en fantastisk arbejdsplads med motiverende opgaver og en helt særlig arbejdsglæde. Vi fejrer succeserne, og den enkelte medarbejder nyder stor opbakning og respekt fra både ledelse og kolleger. Vi stræber altid efter at være bedst – men aldrig på bekostning af sammenhold og arbejdsglæde.

 

Det driver en sælger som mig at få mulighed for at skabe succes og glade kunder via vores faglighed og stærke leverancer.

Jesper Bo Seidler, Salgsdirektør, Schultz

Mød flere af vores medarbejdere

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler i Schultz
Seniorudvikler
Rasmus Lohals Larsen
Allan Friis Hansen_Schultz
Softwarearkitekt
Allan Friis Hansen
Iben Thagaard, fagspecialist på beskæftigelsesområdet
Fagspecialist
Iben Thagaard

Lær os bedre at kende

Bliv vores nye kollega
Hvorfor Schultz?
En arbejdsplads med højt til loftet, en social profil og arbejdsglæde i verdensklasse
Vores strategiske sigte
Vi har et ansvar, og vi tager et ansvar
Mød direktørerne i Schultz
Mød Schultz' ledelse
Vi tager ansvar for virksomhedens udvikling