"Det var helt nærliggende at lægge a-kassens egne cirkulærer og forretningsgange online i samme system som de regler, de henviser til," fortæller Esben Birkesholm, forsikringschef i Fødevareforbundet, som i én og samme løsning får adgang til opdateret lovinformation og interne forretningsgange.

Fødevareforbundet har i mange år brugt Schultz' løsning Danske a-kasser til at få adgang til den samlede a-kasselovgivning med guider, der uddyber reglerne, fx om dagpenge og pension. Nu har a-kassen også lagt egne arbejdsgange ind i portalen, så alt er samlet ét sted.  

"Førhen ville brugerne typisk printe de regelbaserede cirkulærer ud og derefter slå lovgivningen op. Nu finder de alt information i én arbejdsgang, og det sparer i den grad tid," forklarer Esben Birkesholm.

Nu finder vores medarbejdere alt information i én arbejdsgang.

Esben Birkesholm, forsikringschef, Fødevareforbundet

Ensartede arbejdsgange

Fødevareforbundet organiserer i alt 20.000 medlemmer, og for at kunne yde optimal medlemsrådgivning er det afgørende at have adgang til korrekt, opdateret lovinformation.

Men det er også essentielt, at medarbejderne følger de korrekte interne arbejdsgange, når de behandler sager for a-kassens medlemmer. 

Ved at lægge alle interne arbejdsgange ind i portalen, er Fødevareforbundet sikre på, at alle medarbejdere har nem adgang til arbejdsgangene, så de alle følger de samme sagsgange, når de behandler sager for Fødevareforbundets medlemmer.  

En værdifuld sidegevinst

Arbejdet med at implementere de interne arbejdsgange i portalen har samtidig haft en sidegevinst, fortæller forsikringschefen: 

"Digitaliseringen tvang os til at gennemgå alle vores dokumenter, så vi nu har det fulde overblik."

Bjarne Houtved
Salgsdirektør
+45 41 95 47 79