Som advokat eller jurist inden for ansættelsesret og personalejura har du brug for at kunne danne dig et hurtigt overblik over lovgivning, arbejdsmiljø regler, domme og afgørelser samt relevant litteratur på området.

Med Arbejdsretsportalen+ får du adgang til over 19.000 afgørelser i fuldtekst, samtidig med at du via vores nyhedsservice informeres, når der sker ændringer eller opdateringer inden for de områder, som er relevante for dit arbejde.

MED ARBEJDSRETSPORTALEN+ ER DU GODT KLÆDT PÅ I RETSPRAKSIS 

Ansættelsesret og personalejura er komplicerede fagområder, hvor domme og kendelser i høj grad regulerer praksis, og hvor små nuancer stiller store krav til tolkning. 

Med Arbejdsretsportalen+ får du adgang til alt relevant lovinformation, så du er fuldt dækket ind. 

  • Arbejdsmiljø regler
  • Opdaterede love og regler
  • Samtlige nævns- og voldgiftskendelser, domme og afgørelser
  • Lovkommentarer og håndbøger fra Djøf

Arbejdsretsportalen er et uundværligt værktøj for os, der leverer professionel juridisk rådgivning på ansættelses- og arbejdsretsområdet.

Marc Jørgensen, advokat, Elmer Advokater

Let tilgængelig og kommenteret lovgivning inden for ansættelsesret og personalejura

Med Arbejdsretsportalen+ får du desuden adgang til al relevant litteratur fra Djøf Forlag angående ansættelsesret og personalejura, i form af lovkommentarer og håndbøger, samt direkte adgang til fagspecialisternes uddybning af, hvordan lovgivningen skal forstås.

UDVID MED LITTERATUR FRA DANSK ARBEJDSGIVERFORENING

I samarbejde med Dansk Arbejdsgiverforening har vi udgivet en guide til den nye ferielov via DA Arbejdsretsportalen+. Guiden forklarer ændringerne og deres betydning i ferieloven med links til den nye lovgivning samt praktiske skemaer mv.

Guiden er en del af DA Arbejdsretsportalen+, som i øvrigt indeholder alle otte online bøger fra Dansk Arbejdsgiverforening.

Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44