Simon Svarrer

Adm. direktør 

Simon startede som adm. direktør i Schultz 1. august 2015.

Simon er en af de to oprindelige ejere af Traen-koncernen (i dag Formpipe), som han gennem mere end ti år var med til at udvikle fra en mindre til en markant IT-leverandør til den offentlige sektor. Simon har desuden arbejdet som VP i KMD og i forskellige ledelsesstillinger hos Cap Gemini og Compaq Computers (i dag HP).

Simon er uddannet cand.merc. fra CBS og har siddet i bestyrelsen for flere IT-selskaber. I dag er han bestyrelsesformand for Bonzer. 

Simon er desuden tidligere formand for IT-branchens udvalg for offentlig digitalisering.

Mikkel Randbøll Wolff

Økonomidirektør

Som økonomidirektør er Mikkel ansvarlig for både økonomi, HR og administration i Schultz.

Mikkel har været økonomidirektør i Schultz gennem de seneste 12 år, men har været i virksomheden i mere end 20 år, bl.a. som direktionsassistent, bid manager og konstitueret adm. direktør.

Mikkel er uddannet cand.scient.oecon. (matematik-økonomi) fra Københavns Universitet.

Marianne Lassen

Chef for HR og kommunikation

Ud over at være ansvarlig for vores interne og eksterne kommunikation har Marianne fokus på at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere. Hun arbejder tæt sammen med Schultz’ ledere om at sikre god trivsel og fastholde vores høje arbejdsglæde.

Marianne har beskæftiget sig med leder- og medarbejderudvikling i mere end 20 år og har tidligere bl.a. været Nordic Learning and Development Manager i PA Consulting samt Nordic Professionel Development Leader hos IBM Business Consulting Services.

Marianne er uddannet cand.scient.dat. fra Københavns Universitet, HD(O) fra CBS samt konfliktmægler og stresscoach.

 

Michael Knudsen

Direktør for Job og velfærd

Michael er ansvarlig for vores løsninger og ydelser på beskæftigelsesområdet. Han og hans team arbejder tæt sammen med vores kunder, så vi sikrer, at vores løsninger skaber værdi og i sidste ende job og velfærd.

Michael har beskæftiget sig med forretningsudvikling og IT i mere end 20 år, bl.a. som business line manager i KMD, som produktchef i Formpipe, som konsulent hos Unisys og som ansvarlig for digitalisering af organisationer hos Mærsk Data.

Michael er uddannet civilingeniør med speciale i virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet.

 

 

Eskil Thygesen

Direktør for Viden og indhold

Eskil står bag udviklingen og leverancen af en lang række IT-projekter og informationsløsninger til offentlige myndigheder, organisationer og private erhverv.

Eskil har mere end 20 års erfaring fra IT- og forlagsbranchen, bl.a. som business line direktør i KMD og som salg- og marketingdirektør hos Formpipe.

Eskil er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet og HD(O) fra CBS. 

Line Krener Balling

Direktør for forretningsudvikling

Line er ansvarlig for at identificere og udvikle nye forretningsområder for Schultz’ informationsforretning.

Line har mere end 18 års erfaring fra IT- og forlagsbranchen og har gennem en årrække siddet i direktionen hos Karnov Group, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med forretningsudvikling, nye informationsteknologier og digital transformation.

Line er uddannet cand.merc.(jur.) fra CBS.

Lær os bedre at kende

Om Schultz
Vi skaber IT-løsninger, der udvikler viden, velfærd og vækst til det danske samfund
Nyt fra Schultz
Nyt fra Schultz
Læs nyheder fra Schultz
Vores strategiske sigte
Vi har et ansvar, og vi tager et ansvar