I sidste uge offentliggjorde regeringen, at de vil afsætte 30 millioner til at udvikle dansk sprogdata. Hos Schultz arbejder vi med udvikling af en dansksproget chatbot til kommunerne, og er positive over for regeringens initiativer.

https://www.computerworld.dk/art/246782/regeringen-skyder-millioner-i-dansksproget-kunstig-intelligens

Vi er overbeviste om, at kunstig intelligens i form af chatbots vil kunne give kommunerne store effektiviseringspotentialer. Samtidig ser vi ind i et helt nyt paradigme for, hvordan kommuner kan servicere borgerne på alle tidspunkter af døgnet.

Schultz udvikler, i et demonstrationsprojekt, en chatbot på udvalgte borgerserviceområder, som kan hjælpe med at besvare borgernes spørgsmål døgnet rundt.

Udviklingen af dansk sprogdata til open source hænger godt sammen med de erfaringer, vi har gjort i vores demonstrationsprojekt, som rummer udvikling af et tværkommunalt chatbot-koncept for kommunerne, hvor volumen af træningsdata er afgørende for chatbottens succes.

Schultz vil gerne positionere sig i fronten i arbejdet omkring dansk NLU (Natural Language Understanding). Som resultat af vores demonstrationsprojekt, er vi klar til at gå i luften på de første borgerserviceområder, og vi glæder os til at udbrede chatbotten til flere kommuner.

Lad Schultz Kommune Chatbot være en del af jeres digitale serviceydelse.