Michael Graatang, direktør i Landsorganisationen for sociale tilbud og tidligere kommunaldirektør, er tiltrådt i Schultz’ bestyrelse.

Bestyrelsen i Schultz har fået nyt medlem. Det er Michael Graatang, der er direktør i Landsorganisationen for sociale tilbud, som arbejder for at gøre en positiv forskel for udsatte borgere i Danmark.

Michael Graatang har tidligere været ansat som konsulent i KL, hvor han arbejdede med analyser inden for det sociale område. Han har desuden mere end 20 års ledelseserfaring fra fem forskellige kommuner, bl.a. som kommunaldirektør i både Frederiksværk, Halsnæs og Gentofte Kommune.

Bestyrelsesformand i Schultz, Lars Monrad-Gylling, glæder sig over at have Michael Graatang med ombord:

”Vi er meget glade for at kunne byde Michael Graatang velkommen i bestyrelsen. Med sin stærke profil på socialområdet og solide erfaring på det kommunale område vil Michael føje stærke kompetencer til bestyrelsen,” udtaler Lars Monrad-Gylling.

Michael Graatang

"Velfærdssamfundet kræver hele tiden nye løsninger, og det skal Schultz være garant for,” siger Michael Graatang, der er indtrådt i Schultz' bestyrelse.

Fra Michael Graatangs side er der også store forventninger til samarbejdet:

”Jeg glæder mig til arbejdet i Schultz’ bestyrelse. Jeg kender Schultz som en yderst kompetent sparringspartner for kommunerne. Kombinationen af faglighed og forståelse for digitalisering skaber en unik mulighed for Schultz i forhold til den helhedsorienterede sagsbehandling på tværs af beskæftigelse, uddannelse og det sociale område. Velfærdssamfundet kræver hele tiden nye løsninger, og det skal Schultz være garant for,” lyder det fra Michael Graatang. 

Michael Graatang erstatter Erik Fabrin, der har siddet i Schultz’ bestyrelse siden 2014, men nu har valgt at gå på pension.

Læs flere nyheder

Civilstyrelsen forlænger samarbejdet med Schultz
Siden 2017 har Civilstyrelsen og Schultz haft et tæt samarbejde, der går ud på at sikre, at den lovgivning og de principper, som vi bygger vores retssamfund på, altid er tilgængelige
6. december 2021
NemEO har i samarbejde med Elmer Advokater udviklet et tilkøbsmodul til differenceerstatning
Schultz samarbejder med NemEO om at udbyde NemEO Erstatningsberegner
18. november 2021
Peter Colsted bliver ny formand for Schultz Information
Schultz har de seneste år flyttet sig til nu også at være en markant IT-leverandør, og Peter Colsted glæder sig til at sætte sig i formandsstolen
18. oktober 2021