”Vi oplever, at Schultz Fasit er en fremtidssikret løsning, der udnytter de nyeste teknologier til at løfte beskæftigelsesindsatsen.” Sådan lyder det fra jobcenterchefen i Esbjerg Kommune, som i det nye år går i drift med Schultz Fasit.

Fra det nye år er det et nyt fagsystem, der skal understøtte Esbjerg Kommunes beskæftigelsesindsats. Den vestjyske kommune, der det seneste år har brugt fagsystemet KMD Momentum, har nemlig valgt at skifte til Schultz Fasit.

Nu ser Esbjerg Kommune frem til at kunne styrke sin beskæftigelsesindsats ved hjælp af bl.a. robotteknologi og kunstig intelligens:

”Vi bestræber os hele tiden på at yde den bedste service over for borgere og virksomheder. Vi oplever, at Schultz Fasit er en fremtidssikret løsning, der udnytter de nyeste teknologier til at løfte beskæftigelsesindsatsen,” fortæller jobcenterchef i Esbjerg Kommune Pia Niemann Damtoft og tilføjer:

”Under afklaringsfasen har vi været i tæt dialog med Schultz’ medarbejdere, som virker kompetente og troværdige. Den konstruktive, tillidsfulde dialog glæder vi os til at fortsætte i vores fremtidige samarbejde.”

Via robotteknologi og kunstig intelligens vil jobcentermedarbejderne i Esbjerg Kommune bl.a. få hjælp til at forberede samtalen ved at få et hurtigt overblik over de vigtigste informationer om borgeren, fx hvor geografisk spredt borgeren har søgt, og om borgerens CV er opdateret.

Esbjerg Kommune, der Danmarks 5. største med 115.000 indbyggere, går i drift med Schultz Fasit i marts 2020.

Relaterede løsninger

Få intuitivt overblik over sammenhænge mellem mål, indsatser, resultater og økonomi i jobcentret.
Ledelsesinformation
Få intuitivt overblik over sammenhænge mellem mål, indsatser, resultater og økonomi i jobcentret
Intelligente løsninger får ledige hurtigere i arbejde og gør din sagsbehandling lettere.
Kunstig intelligens i jobcentret
Intelligente løsninger får ledige hurtigere i arbejde og gør din sagsbehandling lettere
Effektivisér arbejdsgange i jobcentret og få bedre service for borgeren med selvbetjening.
Selvbetjeningsplatforme til jobcentret
Effektivisér arbejdsgange i jobcentret og få bedre service for borgeren med selvbetjening
Bjarne Houtved
Salgsdirektør
+45 41 95 47 79