Lige nu tilbyder vi, at I kan indgå en aftale omkring Schultz Legal Research inden 31. marts 2020, og derved opnå en rabat på 20%. 

Vi er glade for den opmærksomhed Schultz Legal Research har fået i markedet. Det vil vi gerne imødekomme ved at tilbyde en fordelagtig rabat for de kunder, som allerede i år indgår en aftale med os.  

Gratis prøveabonnement for alle relevante medarbejdere i 30 dage 

Umiddelbart efter lanceringsdatoen tilbydes I 30 dages gratis prøveabonnement for alle relevante brugere i virksomheden. Vi står til rådighed i prøveperioden med henblik på at indgå i dialog omkring indhold og funktionalitet. Derudover stiller vi undervisningsmaterialer til rådighed, så I kan komme godt i gang i prøveperioden.

 

Det med småt

Ved prøveperiodens afslutning vil Schultz, efter aftale med jer, sende en faktura på det antal brugere, I har oplyst i den indgåede aftale. Vi tilbyder, at Early Bird prisen gælder for alle brugere i en 2 års licensperiode. Dette gælder også i tilfælde af opgradering af antal brugere.  

Ved indgåelse af aftale på mere end 5 brugere inden 31. marts 2020 vil Schultz fremsende en faktura på 20% af første års abonnementspris. Dette beløb vil blive modregnet i den endelige faktura, som vi sender efter endt prøveperiode. 

Vil du kontaktes angående Schultz Legal Research?

Relaterede nyheder

Retten på Bornholm digitaliserer historiske domme
Retten på Bornholm ansætter ekstra medarbejdere for at kunne digitalisere historiske domme.
Schultz indgår partnerskab med Nordic Legal Tech
Foreningen Nordic Legal Tech har optaget Schultz som founding member
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44