I sidste nyhedsbrev fortalte vi om Domsstyrelsens arbejde med at finde relevante historiske og principielle domme fra hele landet. Vi er rigtigt glade for nu at kunne fortælle, at Plesner stiller 500 domme til rådighed for Schultz Legal. De 500 historiske domme indgår i dag i Plesners Learning Law, der er virksomhedens digitale læringsunivers for jurastuderende. 

 
Plesner ser gerne, at der er en fri og lige adgang for alle til domme fra danske domstole og har på den baggrund sagt ja til at indgå et samarbejde med Schultz Legal og Danske Advokater. 

Vi hilser øget konkurrence på markedet velkommen

Tom Kári Kristjánsson, Managing Partner i Plesner

"Advokater har ofte brug for adgang til historiske domme i deres arbejde, og vi hilser øget konkurrence på markedet velkommen. Vi har selv samlet ca. 500 domme særligt målrettet jurastudiets pensum og eksamener i vores digitale læringsunivers Learning Law. Det er relevante domme, som vi gerne deler", siger Tom Kári Kristjánsson, Managing Partner i Plesner. 
 
Plesners tilsagn om at dele historiske domme skaber glæde hos parterne bag den nye database. 

 

"Adgang til historiske domme er afgørende for at få reel konkurrence på markedet, og vi er glade for opbakningen fra Plesner", siger adm. direktør Paul Mollerup fra Danske Advokater.   

 

”Vi er meget glade for Plesners engagement i projektet. Vi håber, at flere advokathuse vil følge trop, så vi kan komme godt i mål med en løsning, der imødekommer det moderne advokathus’ behov,” siger Simon Svarrer, adm. direktør i Schultz.

Enkel, hurtig og billig adgang til historiske domme 

Schultz Legal Research vil blandet andet indeholde en komplet lovsamling samt alle domme trykt i UfR fra 2007 og frem samt et større antal utrykte domme.  
 
Schultz samarbejder med Danske Advokaters fagudvalg, der konkret tager stilling til, hvilke væsentlige domme, der derudover skal indgå i Schultz Legal Research. 

Vil du kontaktes angående Schultz Legal Research?

Relaterede nyheder

Paragraf Zoom
Paragraf zoom - en enkel og direkte vej til netop den paragraf du søger
Find en specifik lov eller særlig paragraf.
Brugere tester og giver feedback
Brugere tester og giver feedback
Kommende brugere sikrer relevans og brugervenlighed.
Automatisering
Automatisering styrker forretningen
Nicholas Hawtin, CEO, Nordic Legal Tech: Forretningspotentialet i automatisering er stort.
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44