Vi byder i disse dage velkommen til de første møder med en gruppe af kommende brugere af Schultz Legal Research. Det er en bred vifte af kompetente folk – fra helt unge digitale jurister til advokater med lang og tung erfaring. De har alle takket ja til at følge med og give os feedback på udviklingen af den platform, som Schultz Legal Research skal bygges på. De skal blandt andet være med til at sikre, at løsningen er brugervenlig og har netop dé relevante features, der kan hjælpe i det daglige arbejde på f.eks. advokatkontorerne.

 

Vi får naturligvis også mulighed for at svare på spørgsmål og diskutere alle de ting, der optager de kommende brugere. Det er alt fra priser, moduler og specielle ønsker til features.

 

Vi er virkelig taknemmelige for at deltagerne tager sig tid til dette i deres travle hverdag. De er med til at gøre løsningen til et endnu bedre redskab for de mange, der har brug for enkel og hurtig hjælp til at finde et hurtigt og korrekt svar på en juridisk problemstilling.

 

Vi vil i de næste måneder møde gruppen regelmæssigt. Men vi kan også sende features til hurtige online-test. For selvom den tekniske platform – Schultz egen ”Fundament” - allerede er i brug og fungerer som den skal hos mange danske myndigheder og organisationer, har vi behov for løbende at afprøve og validere de features, vi udvikler til Schultz Legal Research. Fundament er blandt andet i brug som vidensplatform hos Anklagemyndigheden.

Vil du kontaktes angående Schultz Legal Research?

Relaterede nyheder

Historiske domme
500 historiske domme fra Plesner bliver en del af Schultz Legal Research
Plesner hilser konkurrencen på markedet for historiske domme velkommen.
Paragraf Zoom
Paragraf zoom - en enkel og direkte vej til netop den paragraf du søger
Find en specifik lov eller særlig paragraf.
Automatisering
Automatisering styrker forretningen
Nicholas Hawtin, CEO, Nordic Legal Tech: Forretningspotentialet i automatisering er stort.
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44