Bach Advokater har indgået en early bird-aftale med Schultz Legal og får dermed adgang til en ny og intelligent løsning til juridisk informationssøgning. Et kritisk værktøj for advokatvirksomheden, som støtter op om den tiltrængte konkurrence på markedet. Håbet for det nye alternativ fra Schultz er en smartere løsning, der er designet med tanke på digital søgning.

Konkurrence giver innovation

Som erhvervsrettet advokatkontor arbejder Bach Advokater intenst med rådgivning og retssager, og den juridiske informationssøgning er helt afgørende for, at de hver dag kan levere den bedste rådgivning til deres kunder. I dag køber Bach Advokater ind hos Karnov, men glæder sig over, at Schultz melder sig på banen som ny aktør på markedet.

”Det er kritisk for vores hverdag at vi kan levere god rådgivning og holde os ajour. Domssamlingen med tidligere afsagte domme, hvor man kan få en fornemmelse af, hvad der er retspraksis på et givent område, såvel som lovsamlingen bruger vi flittigt,” fortæller Claes Illum Christensen, advokat og partner i Bach Advokater.

”Vi mener grundlæggende det er sundt med konkurrence og vi oplever, at den i høj grad har været savnet. Både i forbindelse med pris og i forhold til den innovation, der er drevet af, at der er en sund konkurrence på markedet. Og det vil vi gerne signalere med vores aftale med Schultz.”

Vi mener grundlæggende det er sundt med konkurrence og vi oplever, at den i høj grad har været savnet. Både i forbindelse med pris og i forhold til den innovation, der er drevet af, at der er en sund konkurrence på markedet. Og det vil vi gerne signalere med vores aftale med Schultz.

Claes Illum Christensen, advokat og partner i Bach Advokater.

Ønske om digitalt indfødt løsning

Hos Bach Advokater håber man samtidig på et mere digitalt meningsfuldt værktøj med Schultz Legal Research. Et værktøj, der er bygget digitalt fra bunden, kan være med til at give et mere præcist og dækkende informationsgrundlag og dermed løfte kvaliteten af den daglige rådgivning, mener Claes Illum Christensen.

”I den nye løsning fra Schultz, håber jeg på at se et bredt udvalg af domme og afgørelser, gerne bredere end den selektion, der f.eks. foretages i Ugeskriftet i dag. Digitalisering og gode søgemuligheder gør det helt oplagt at give os advokater mulighed for at søge i langt flere domme og afgørelser for at finde netop den afgørelse, der passer præcist på den sag, man arbejder med.”

Early bird-aftale

Med early bird-aftalen får Bach Advokater adgang til en 30 dages prøveperiode, hvor medarbejderne kan teste løsningen i praksis. Schultz står i perioden til rådighed med henblik på dialog omkring indhold og funktionalitet. Efter prøveperiodens udløb vil Bach Advokater spare 20 % af første års abonnementspris.

”Vi har haft mulighed for at deltage i flere møder og arrangementer omkring Schultz Legal Research. Det lader til at det bliver en rigtig god løsning, der absolut kan konkurrere,” fortæller Claes Illum Christensen.

Schultz Legal Research vil som hovedregel indeholde alle domme trykt i UfR og et antal utrykte domme fra og med 2008.

”Vi har haft mulighed for at deltage i flere møder og arrangementer omkring Schultz Legal Research. Det lader til at det bliver en rigtig god løsning, der absolut kan konkurrere"

Claes Illum Christensen, advokat og partner i Bach Advokater.

Tilmeld dig Schultz Legal nyhedsbrev

Relaterede nyheder

Når teknologi gør jura mere tilgængelig
Når teknologi gør jura mere tilgængelig
Documendo har siden 2018 digitaliseret juridiske dokumenter for advokater
Automatisering
Automatisering styrker forretningen
Nicholas Hawtin, CEO, Nordic Legal Tech: Forretningspotentialet i automatisering er stort.
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44