Erstatnings- og forsikringsret er et kompliceret område, og det kan være udfordrende at holde sig opdateret.

Forsikrings- og erstatningsret har ofte en stor økonomisk betydning for de involverede parter. Det stiller store krav til din rådgivning. Du skal kunne navigere i en verden med kompleks og foranderlig lovgivning. Derfor er det afgørende, at du hele tiden holder dig opdateret på de nyeste love og regler.

Hvis du vil være fuldt dækket ind og opdateret, kommer du ikke uden om FEF-portalen.

Karsten Høj, formand for FEF og advokat, Elmer Advokater

FEF-portalen indeholder den nyeste lovgivning på erstatnings- og forsikringsområdet. Her kan du holde dig opdateret om den seneste retspraksis. På den måde kan du holde dig ajour med juridiske dokumenter, regler og praksis. Samtidig sikrer du en kompetent og kvalificeret juridisk bistand, og er bedst muligt klædt på til at yde juridisk rådgivning i forsikrings- og erstatningssager.

”Hvis du vil være fuldt dækket ind og opdateret, kommer du ikke uden om FEF-portalen”. Sådan udtaler Karsten Høj, formand for FEF og advokat hos Elmer Advokater sig om FEF-portalen.


Nem og hurtig adgang til opdateret lovgivning

FEF-portalen er udviklet i samarbejde med Foreningen for Erstatnings- og forsikringsret (eller FEF). Her finder du nemt og hurtigt de regler og den lovgivning, som du har behov for i dit arbejde. Så kan du både spare tid og sikre kvaliteten.

FEF-portalen i Schultz Legal Research

FEF-portalen bliver i fremtiden en del af Schultz Legal Research. Du kan allerede nu få adgang til FEF-portalen og holde dig ajour inden for erstatnings- og forsikringsretsområdet.

Kontakt Salgschef Kasper Bundgaard på mail kab@schultz.dk eller tlf. 81 77 68 44 for at høre mere om dine muligheder med FEF-portalen og Schultz Legal Research.

Nyt fra Schultz

Ind med mere konkurrence og let adgang til alle
NJORD Law Firm melder sig som kommende brugere af Schultz Legal Research
Schultz Legal Research er et juridisk online værktøj, der giver dig adgang til en komplet lovsamling.
Konsolidering af domsdatabasen i Schultz Legal Research
Det er et vigtigt bidrag der ydes, når advokatvirksomhederne indsender deres domme
Focus Advokater melder sig som kommende brugere af Schultz Legal Research
Det handler om kvalitetsbetonet og rentabel viden
Kasper Bundgaard
Salgschef
+45 81 77 68 44