Vil du have en nemmere og mere effektiv måde at lave erstatningsberegning på? Deltag på webinaret og bliv klogere på, hvordan NemEO kan gøre erstatningsberegning let tilgængeligt, overskueligt og meget mindre tidskrævende.

Indhold på webinaret

På webinaret vil vores NemEO eksperter gennem en live demonstration vise programmets funktionalitet herunder blandt andet tabt arbejdsfortjeneste og lønberegning.

Der vil desuden være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Praktisk info om webinaret

Webinaret henvender sig til dig, der er interesseret i at se en demonstration af programmet, samt har spørgsmål til programmet og dets funktionalitet. Det kan være både, hvis du allerede har NemEO, men også hvis du overveje at anskaffe det. 

Næste webinar finder sted:

Det er gratis at deltage i webinaret.

Om NemEO

NemEO er et enkelt og brugervenligt program til erstatningsberegning. Med NemEO får du et værktøj, der kan beregne alle erstatninger og godtgørelser i erstatningsansvarsloven.

Løsningen er udviklet på baggrund af mange års erfaring med den komplekse opgave at beregne erstatning til eller for skadelidte.

Missionen er at gøre erstatningsberegning til en mindre ressourcekrævende opgave, sikre korrekte beregninger og et veldokumenteret beregningsgrundlag.

Mød vores NemEO eksperter

 

 

 

Kåre Stokholm Svensson

Stifter af NemEO

Cand.jur.

Har mere end 10 års erfaring med erstatningsberegning.

 

 

 

Anders Nielsen

Stifter af NemEO

Cand.merc.jur.

Har mere end 10 års erfaring med erstatningsberegning.