Rapporter i Schultz Expose - Datamodel

På dette kursus får du en introduktion til datamodellen bag Schultz Expose. Du vil få en grundlæggende forståelse af datamodellen, herunder hvordan data er bundet sammen og hvordan beregnede felter er opbygget. Der bliver givet en introduktion til, hvordan I selv kan udvide datamodellen med nye beregnede felter.

En række jobcentre efterspørger muligheden for at bygge egne visualiseringer, som tager udgangspunkt i andre metrikker samt felter fra andre dimensioner end dem, som anvendes i standardrapporterne. Dette vil gøre det muligt for jer at bygge rapporter, som er særligt tilpasset lokale jobcenterspecifikke indsatser.

Med denne nye viden vil du være i stand til at udarbejde nye rapporter med beregninger, som ikke allerede findes i rapportuniverset, samt styrke forståelsen af eksisterende beregninger.

Undervisningen vil være kombineret med øvelser. På den måde får du selv mulighed for at arbejde med Power BI herunder datamodellen i Expose og DAX.  

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som skal levere specialtilpasset rapportering til egen organisation, med udgangspunkt i data fra Schultz Expose.

 

Forudsætninger

Kurset henvender sig først og fremmest til brugere af Schultz Expose. Det er en forudsætning at du i forvejen har erfaring med opbygning af rapporter i Power BI Desktop, meget gerne via kurset ”Rapporter i Schultz Expose”. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har kendskab til Schultz Fasit og udarbejdelse af dashboards.

 

Varighed

6½ timer fra kl. 9.00-15.30

 

Pris

Kr. 2.995,- ekskl. moms

 

Praktisk info

Prisen er inkl. forplejning.

 

Tilmelding er bindende

Bliver du forhindret, kan pladsen overtages af kollega.

Ved for få tilmeldinger (under 10) forbeholder Schultz sig ret til at aflyse kurset med op til 1 uges varsel.

 

Kursusdatoer

  • 4. oktober 2022
Styrk din faglighed med kurser
Kurser
Styrk din faglighed med undervisning i love og regler og din brug af vores løsninger
Arrangementer
Arrangementer
Vi afholder både egne arrangementer og deltager i eksterne events
 Køb bøger til din vejledning
Bøger
Få viden til din vejledning
Bjarne Houtved
Salgsdirektør
+45 41 95 47 79