Byg dine egne rapporter i Schultz Expose

Kurset tager udgangspunkt i arbejdet med PowerBI desktop og opbygning af tilpassede visualiseringer samt filtre. Med dette kursus får du en solid indførelse i arbejdet med at bygge en rapport fra bunden og til sidst gøre den tilgængelig for udvalgte dele af organisationen.


Enhver organisation kan have behov udover standard, det kan være på baggrund af et ønske om en særlig indsatsopfølgning, evt. i en tidsbegrænset periode, eller der kan opstå andre lokale behov. Med dette kursus får I redskaberne til hurtigt at kunne tilpasse rapporteringen via Schultz Expose.

Undervisningen være kombineret med øvelser. På den måde får du selv mulighed for at arbejde med Power BI og få hjælp til at bygge egne visualiseringer fra bunden.  

 

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til de brugere, som skal levere specialtilpasset rapportering til egen organisation med udgangspunkt i data fra Schultz Expose.  

 

Forudsætninger

Kurset henvender sig først og fremmest til brugere af Schultz Expose. Herudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til Schultz Fasit og udarbejdelse af dashboards. Deltagerne skal have installeret Power BI desktop og have tildelt en Power BI Pro licens af egen IT- afdeling.  

 

Varighed

6½ timer fra kl. 9.00-15.30

 

Pris

Kr. 2.995,- ekskl. moms

 

Praktisk info

Prisen er inkl. forplejning.

 

Tilmelding er bindende

Bliver du forhindret, kan pladsen overtages af kollega.

Ved for få tilmeldinger (under 10) forbeholder Schultz sig ret til at aflyse kurset med op til 1 uges varsel.

 

Kursusdatoer

  • 7. september 2022
Styrk din faglighed med kurser
Kurser
Styrk din faglighed med undervisning i love og regler og din brug af vores løsninger
Arrangementer
Arrangementer
Vi afholder både egne arrangementer og deltager i eksterne events
 Køb bøger til din vejledning
Bøger
Få viden til din vejledning
Bjarne Houtved
Salgsdirektør
+45 41 95 47 79