Hvad er arbejdsevnen for noget? Hvilke redskaber kan bruges til at afklare borgerens arbejdsevne? Og hvad er god dokumentation, inden sagen skal afgøres?

Arbejder I med borgere, hvor afklaring af arbejdsevnen er vigtig, er dette webinar relevant for jer. Arbejdsevnen er omdrejningspunktet for alle sager om revalidering, fleksjob, ressourceforløb og førtidspension. Samtidig stiller det store krav til den socialfaglige vurdering.


Tilmeld dig webinaret, der afholdes den 24. februar 2023 kl. 9.00-9.45

Indhold på webinaret

Vi har inviteret juridisk rådgiver og underviser Peter Gasbjerg i studiet, hvor han flankeret af fagspecialist Peter Dyrbye stiller skarpt på et af de vigtigste faglige emner på beskæftigelsesområdet. Sammen gør  to gange Peter os klogere på, hvordan vi skal forstå arbejdsevnen, og hvilke elementer vi skal inddrage for at afklare borgerens arbejdsevne bedst muligt.

DERFOR SKAL DU TAGE PÅ WEBINAR

 

Målgruppe: Webinaret er målrettet kommunale medarbejdere med ansvar for borgere, der skal have afklaret deres arbejdsevne. Alle med interesse for området er dog altid velkomne.

 

Udbytte: Webinaret giver jer en forståelse for, hvordan begrebet arbejdsevne skal forstås, hvordan afklaringen af arbejdsevnen kan gribes an og dokumenteres, så I sikrer den bedst mulige afklaring af borgerens arbejdsevne.

Spørgsmål

I er velkomne til at sende spørgsmål om dagens emne på forhånd, så vi kan inddrage dem i webinaret. Spørgsmålene skal sendes på mail til fagspecialist Peter Dyrbye på pwd@schultz.dk senest 8. februar 2023.

Du kan læse mere om vores koncept Faglig Fredag lige her.

TILMELD DIG WEBINARET

Oplever du problemer med at se tilmeldingsformularen, så kontakt os gerne på marketing@schultz.dk.