Hvad kendetegner de sager, der trods en ihærdig og langvarig indsats er svære at få afsluttet? Og hvordan undgår I, at de samme sager trækker i langdrag?

Der gælder særlige regler for sager i rehabiliteringsteamet, og især sager med oplysninger fra flere forskellige forvaltninger kan være svære at håndtere. Det kræver faglighed i form af en helhedsvurdering og stærk dokumentation. Vil I have styrket jeres faglige ballast, når I skal håndtere og afslutte vanskelige sager, er dette webinar relevant for jer.

Tilmeld jer webinaret, der finder sted fredag den 24. marts 2023 kl. 9.00-9.45.

Indhold på webinaret

Vi har inviteret jurist og forfatter Susanne Wiederquist i studiet for at gøre svært stof mere enkelt. Susanne klæder os fagligt og praktisk på til at dokumentere og afslutte de komplicerede sager i rehabiliteringsteamet og inddrager både helhedsvurderingen, arbejdsevnevurderingen og den faglige analyse.

DERFOR SKAL DU TAGE PÅ WEBINAR

 

Målgruppe: Webinaret er målrettet sagsbehandlere og faglige ledere på beskæftigelsesområdet og er naturligvis relevant for medlemmer af rehabiliteringsteamet. Alle med interesse for området er som altid velkomne.

 

Udbytte: Webinar giver jer redskaber og tips til at opkvalificere det faglige niveau, så sagerne kan afsluttes hurtigere – til glæde for både borgeren og kommunens ressourcer.

TILMELD DIG WEBINARET

Oplever du problemer med at se tilmeldingsformularen, så kontakt os gerne på marketing@schultz.dk.