INTRODUKTION TIL BARNETS LOV

Hvad er formålet med barnets lov? Hvordan er loven bygget op? Og hvad er nyt? Hvis du vil forberede dig på barnets lov, og hvad loven kommer til at betyde i praksis, er dette webinar relevant for dig. Barnets lov afløser reglerne i serviceloven om særlig støtte til børn og unge. Reglerne kommer også til at gælde for børn og unge med funktionsnedsættelser.

Tilmeld dig webinaret den 28. april 2023 kl. 9.00-10.00.

Indhold på webinaret

Den længe ventede barnets lov bliver snart til virkelighed. Vi er derfor stolte af at få besøg af den stærke juridiske konsulent Bente Adolphsen i studiet, der i mere end 30 år har arbejdet med juraen i forhold til børn og deres familier. Den erfarne ekspert hjælper os med at forstå og forklare den nye lov, der skal afspejle et tidssvarende børnesyn og sikre, at barnets perspektiv altid er i fokus. Hvordan er den nye lov bygget op? Hvad er nyt? Og hvor er de vigtigste ændringer? Det er nogle af de spørgsmål, som Bente Adolphsen tager fat på.

DERFOR SKAL DU TAGE PÅ WEBINAR

 

Målgruppe: Webinaret er målrettet alle, der arbejder med udsatte børn og deres familier. Webinaret er også relevant for alle, der arbejder med børn og unge med funktionsnedsættelser. Alle interesserede er som altid velkomne.

 

Udbytte: Webinaret giver overblik over barnets lov og de vigtigste ændringer i forhold til de nuværende regler i serviceloven. Du får derfor mulighed for at forberede dig på, hvad de nye og ændrede regler betyder for dig i din hverdag.

TILMELD DIG WEBINARET

Oplever du problemer med at se tilmeldingsformularen, så kontakt os gerne på marketing@schultz.dk.