Faglig Fredag: Introduktion til deling af billeder

Hvilke billeder er omfattet af databeskyttelsesreglerne? Hvornår må billeder bruges med og uden samtykke? Og hvordan er reglerne for brug og opbevaring af billeder? Hvis du tager, modtager, bruger, videregiver eller på anden måde bruger billeder af personer, fx i skoleverdenen, har du nu chancen for at blive meget klogere på reglerne til dette webinar.

Tilmeld dig webinaret den 29. september kl. 9-9.45

Indhold på webinaret

Skoler er omfattet af reglerne om databeskyttelse, og brug af billeder kræver særlige overvejelser og opmærksomhed. Det glæder os derfor at byde velkommen til en kæmpe kapacitet i Schultz’ studie i Valby. Du skal nemlig møde den juridiske GDPR-ekspert Lill-Jana Vandmose Larsen, der både underviser i og arbejder med bl.a. samtykke og brug af billeder og har en bred viden inden for bl.a. lovgivning, persondata- og offentlighedsret, socialret, digitalisering og kommunikation. Lill-Jana har desuden selv baggrund i uddannelsesverden med erfaring fra både Aalborg Kommunes Skoleforvaltning og Via University College. Sammen med Lill-Jana finder du også ud af, hvad en skole skal være opmærksom på, hvis den fx lægger billeder på de sociale medier.

DERFOR SKAL DU TAGE PÅ WEBINAR

 

Målgruppe: Alle på skoleområdet, herunder lærere, ledelse, jurister, konsulenter og sekretærer. Webinaret er også relevant for alle andre, der i forbindelse med deres job tager, modtager, bruger, videregiver eller på anden måde bruger billeder med personer.

 

Udbytte: Du bliver mere tryg i, hvilke steps du skal igennem for at vurdere, om du må bruge et billede, eller hvordan du skal forebygge klager eller sager fra tilsynsmyndigheden. Du lærer også, hvornår billeder må bruges, og hvornår et billede kræver samtykke og skal slettes.

 

TILMELD DIG WEBINARET

Oplever du problemer med at se tilmeldingsformularen, så kontakt os gerne på marketing@schultz.dk