LEDELSE AF MELLEMFORMER OG SPECIALPÆDAGOGISKE INDSATSER I SKOLEN

Hvordan udvikler vi kvaliteten i mellemformer og specialpædagogiske indsatser i skolen? Segregeringsgraden er støt stigende i de fleste kommuner med øgede udgifter til specialområdet som klar konsekvens. Løsningen på udfordringerne har været fokuseret omkring organisering og mellemformer. Desværre har de oftest den modsatrettede effekt, nemlig at gøre det vanskeligere for eleverne at deltage.

På dette webinar får du et kort indblik i de problemer, der ligger i vores organiseringsfokus og får gode råd til, hvordan vi i stedet kan lede gennem de professionelles læring, så eleverne får bedre mulighed for at deltage i et inkluderende læringsmiljø.  

 

Tilmeld dig webinaret den 15. marts kl. 9-9.45

INDHOLD PÅ WEBINARET

Hvordan øger vi deltagelsesmulighederne for flere elever? Det er ingen hemmelighed, at opgaven med deltagelse presser skolerne. Derfor glæder det os, at Torben Bloksgaard gæster vores studie i Valby. Torben er et fagligt fyrtårn, der både kan forklare og formidle. Han præsenterer dig for 6 principper, du kan bruge i din ledelse af specialpædagogiske indsatser – 6 principper, der fokuserer mod organisering, kollektiv mestring og børns deltagelsesmuligheder.

Torben ved, hvad han taler om. Han har erfaring som leder for en specialskole, hvor han også var koordinator for de specialpædagogiske aktører i kommunen. Torben Bloksgaard er chefkonsulent i Nordic Learning og arbejder med udvikling af kvalitet i mellemformer og specialtilbud plus skolers evne til at lykkes endnu bedre med at skabe deltagelsesmuligheder.   

DERFOR SKAL DU TAGE PÅ WEBINAR

Du skal deltage på dette webinar for at se nærmere på, hvordan I kan arbejde med at løse den komplekse opgave at skabe flere deltagelsesmuligheder for flere børn i jeres egen organisation.  

MÅLGRUPPE
Webinaret er målrettet skolechefer, skoleledere og afdelingsledere, pædagogiske ledere, vejledere og konsulenter på skoleområdet. Alle interesserede er som altid velkomne.

UDBYTTE
Du får øget indsigt i de mekanismer, der fastholder segregering og øget inspiration til at arbejde med nye veje for børns deltagelse.

 

TILMELD DIG WEBINARET

Oplever du problemer med at se tilmeldingsformularen, så kontakt os gerne på marketing@schultz.dk