Erfaringer fra Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune har satset helhjertet på IPS. Som i mange andre kommuner, blev IPS startet som et projekt, men metoden har nu vist sit værd. Målet er, at op mod 60% af borgerne afsluttes til enten job eller uddannelse efter et forløb hos en IPS-konsulent i Gladsaxe. IPS-teamet består i dag af teamleder David Edvard Krogh og 9 IPS-konsulenter, som samlet har en kapacitet på 136 kandidater.

Fra at have haft data til rådighed, som var uoverskuelige og mangelfulde, har David i dag adgang til data, der fokuserer 100% på IPS. Dels via Schultz Fasit med fokus på den daglige drift, og dels via Expose IPS med fokus på udviklingen i IPS-indsatsen.

IPS-metoden stiller store krav til registrering af data om kandidaterne og deres udvikling. Der er også store krav til rapportering i forhold til politikerne i kommunen om værdien af IPS-indsatsen.

Monitoreringsdelen i Expose IPS har effektiviseret en hel arbejdsgang i Gladsaxe – fra anvendelse af et manuelt udfyldt ark til en nem afrapportering – fordi data kan trækkes direkte fra Expose IPS til fx den årlige revision fra IPS Danmark.

På dette webinar vil David vise, hvilke dashboards, de har bygget til at understøtte både lederrollen og IPS-konsulentrollen. Derudover vil David fortælle, hvordan han anvender Expose IPS til fx løbende sparring med teamet, statusrapportering og til at styre de indsatser, der skal til for at hjælpe borgerne videre.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chatten undervejs.

Deling af dashboards
De dashboards, som David viser, vil efterfølgende blive delt på jeres testmiljø i Fasit. I har derfor mulighed for at opbygge samme dashboards, som Gladsaxe har implementeret i forhold til IPS-indsatsen.

Tilmeld dig webinaret

Oplever du problemer med at se tilmeldingsformularen, så kontakt os gerne på marketing@schultz.dk

Kurser
Styrk din faglighed med undervisning i love og regler og din brug af vores løsninger
Arrangementer
Arrangementer
Vi afholder både egne arrangementer og deltager i eksterne events
 Køb bøger til din vejledning
Bøger
Få viden til din vejledning