Hvad får du i et job hos os?

Vi er en lille organisation med højt til loftet, hvor mennesker fylder meget. Du får en god og sund balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.

Vi har et højt fagligt niveau, en klar retning for firmaet og et målrettet fokus på din udvikling.

Du kommer til at arbejde med IT-produkter, der gør en forskel for borgere i Danmark. At tage socialt ansvar betyder meget for os.

 

Schultz Academy

Vi har valgt at fokusere målrettet på medarbejderudvikling. Vi tror på, at udvikling giver engagement og motivation - og fastholdelse. Og vi vil meget gerne have, at vores medarbejdere bliver.

Vi har en klar retning for Schultz - vores strategi. I starten af året bliver strategien til udviklingsmål for alle afdelinger og teams. Og så holder vi medarbejderudviklingssamtaler. Du ved derfor altid, hvorfor dit arbejde giver mening, og at du udvikler dig i den rigtige retning.

Schultz Academy er vores fælles online platform for læring. Her kan vi dele faglighed på tværs. Her kan vi sætte fokus på strategiske udviklingsområder. Her kan vi blive dygtigere.

Du har altid en buddy

Når du starter, får du en buddy - din ven i nøden og i alle andre helt almindelige situationer, som du naturligt vil opleve som ny medarbejder.

Egentligt er det noget pjat. For alle dine kollegaer er dine buddies. Du vil opleve, at uanset hvem du spørger, så får du hjælp med dit problem.

Vi lægger stor vægt på det kollegiale sammenhold. I de afdelinger, vi hører til. I de teams og projekter, vi arbejder i. Og i hele Schultz, hvor vi både rejser, fester og fejrer vores succeser sammen.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab.

Læs os bedre at kende

Om Schultz
Vi skaber IT-løsninger, der udvikler viden, velfærd og vækst til det danske samfund
Vores strategiske sigte
Vi har et ansvar, og vi tager et ansvar
Schultz' historie
Vi har eksisteret i 360 år og har flyttet os fra trykkeri og siden forlag til i dag at være en anerkendt IT-leverandør

Mød vores medarbejdere

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler i Schultz
Seniorudvikler
Rasmus Lohals Larsen
Allan Friis Hansen_Schultz
Softwarearkitekt
Allan Friis Hansen
Iben Thagaard, fagspecialist på beskæftigelsesområdet
Fagspecialist
Iben Thagaard