I Schultz bliver du en del af et fedt fagligt fællesskab, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og på tværs. På den måde gør vi hinanden bedre. Vi har en flad struktur og højt til loftet. 

Du kommer til at beskæftige dig med løsninger, der gør en forskel. Hver dag arbejder vi for at styrke dansk retssikkerhed og hjælpe ledige i job. 

Du vil opleve, at vi værner om din trivsel og engagerer os i din udvikling. Det skal være motiverende og meningsfyldt at gå på arbejde.

Trivsel i top

Glade medarbejdere er en hjørnesten for os. Det er afgørende, at du oplever dit arbejde som motiverende og meningsfyldt, at du trygt kan dele dine idéer og holdninger, og at du har fleksibiliteten til at skabe en sund balance mellem dit privatliv og dit arbejdsliv.  

Det er ikke noget, vi bare finder på. Faktisk er lige præcis de elementer årsagen til, at vores medarbejdertilfredshed er i topklasse og hvert år ligger langt over gennemsnittet for danske virksomheder.

Hvis lysten er der, har du også rig mulighed for få indflydelse på dit arbejde. Fx er flere af vores udviklerteams selvstyrende og ansvarlige for deres egne moduler.

 

Målrettet medarbejderudvikling

Vi har valgt at fokusere målrettet på medarbejderudvikling. Vi tror på, at udvikling giver engagement og motivation - og fastholdelse. Og vi vil meget gerne have, at vores medarbejdere bliver.

Vi har en klar retning for Schultz - vores strategi. I starten af året bliver strategien til udviklingsmål for alle afdelinger og teams. Og så holder vi medarbejderudviklingssamtaler. Du ved derfor altid, hvorfor dit arbejde giver mening, og at du udvikler dig i den rigtige retning.

Schultz Academy er vores fælles online platform for læring. Her kan vi dele faglighed på tværs. Her kan vi sætte fokus på strategiske udviklingsområder. Her kan vi blive dygtigere.

Du har altid en buddy

Når du starter, får du en buddy - din ven i nøden og i alle andre helt almindelige situationer, som du naturligt vil opleve som ny medarbejder.

Egentligt er det noget pjat. For alle dine kollegaer er dine buddies. Du vil opleve, at uanset hvem du spørger, så får du hjælp med dit problem.

Vi lægger stor vægt på vores sociale sammenhold og faglige fællesskaber. I de afdelinger, vi hører til. I de teams og projekter, vi arbejder i. Og i hele Schultz, hvor vi både rejser, fester og fejrer vores succeser sammen. 

Du bliver en del af et stærkt socialt og fagligt fællesskab. 

Vi gør en forskel

Lige siden vi i 1731 fik til opgave at trykke al lovgivning i Danmark, har vi været med til at styrke dansk retssikkerhed.

I dag hjælper vi landets kommuner med at efterleve lovgivningen over for borgerne og advokater med at rådgive klienter via intelligent juridisk informationssøgning. Vi er specialiseret i både teknologien bag og det faglige indhold i front. Vi er også leverandør af lovtidende.dk, som er afgørende for, at lovgivning overhovedet kan træde i kraft.

Samtidig arbejder vi målrettet med at styrke beskæftigelsesindsatsen i Danmark. Vores fagsystem, apps og business intelligence-løsninger bruges hver dag af tusindvis af sagsbehandlere i landets jobcentre i deres vigtige arbejde med at hjælpe ledige i job.

Lær os bedre at kende

Vores strategiske sigte
Flere markeder, større aftryk
Vores historie
Schultz har eksisteret i mere end 360 år
Schultz-Fonden
Vores særlige ejerskab giver os særlige privilegier

Mød vores medarbejdere

Rasmus Lohals Larsen, seniorudvikler i Schultz
Seniorudvikler
Rasmus Lohals Larsen
Allan Friis Hansen_Schultz
Softwarearkitekt
Allan Friis Hansen
Iben Thagaard, fagspecialist på beskæftigelsesområdet
Fagspecialist
Iben Thagaard