Savner du faglig inspiration? Eller kunne du godt bruge en forklaring af nogle komplicerede regler indenfor dit fagområde? Faglig Fredag er et nyt koncept, der består af en serie faglige webinarer, som afholdes en gang om måneden.

Hvad er Faglig Fredag?

Her kan I møde en række eksperter indenfor forskellige områder af den kommunale sagsbehandling, som deler deres viden med jer.

Faglig Fredag kombinerer faglighed og fornøjelse - I bliver både inspireret, klædt på, og svært lovstof bliver formidlet og forklaret let og levende.

Faglig Fredag er altid live, altid gratis og varer aldrig mere end en time.

DERFOR SKAL DU TAGE PÅ FAGLIG FREDAG-WEBINAR

Målgruppe

Faglig Fredag-webinaret er særligt målrettet alle jer, der arbejder med kommunal sagsbehandling. Hvert webinar har sin egen målgruppe, hvor nogle vil samle mange med brede temaer, og andre vil samle færre med et mere specifikt fagområde.

Udbytte

Faglig Fredag er en nem investering i jeres faglige ballast. I får faglig inspiration, overblik over og forklaring på regler i lovgivningen – alt sammen på under en time.

Det er gratis at deltage i webinaret.

Faglig Fredag handler om virkeligheden: Skriv til os

Faglig Fredag webinarerne skal være så relevante og meningsfulde som muligt. I er derfor altid velkomne til at sende os spørgsmål om Faglig Fredags emne, så eksperten kan forsøge at inddrage det i webinaret.

Skriv også gerne til os med jeres forslag til temaer, emner eller problemstillinger.

Formidlingen var absolut fremragende,  inspirerende og klar i tale og skrift - så webinaret var relevant for "en gammel rotte". Det talte fint ind i vores aktuelle modernisering af vores skriftlige formidling af afgørelser til borgerne.

Deltager på Faglig Fredag: Den gode afgørelse

Kommende Faglige Fredage

Arbejdsevnen – hvad, hvornår og hvordan?
med Peter Gasbjerg

Den 24. februar 2023 kl. 9.00-9.45

Arbejder I med borgere, hvor afklaring af arbejdsevnen er vigtig, er dette webinar relevant for jer. Arbejdsevnen er omdrejningspunktet for alle sager om revalidering, fleksjob, ressourceforløb og førtidspension. Samtidig stiller det store krav til den socialfaglige vurdering.

Tidligere Faglige Fredage

Servicelovens § 83 eller § 85?
med Pernille Dalmar

Den 27. januar 2023 

I dette webinar gennemgik vi, hvornår en borger er berettiget til socialpædagogisk støtte, eller hvornår borgeren i stedet skal bevilliges hjælp efter reglerne om praktisk hjælp i hjemmet.

Materiale

Du kan indenfor de næste par dage se en video fra webinaret her.

Og indenfor de næste par dage downloade slides fra webinaret her.

Den Gode Afgørelse med Peter Dyrbye

Den 2. december 2022

I dette webinar gennemgik vi de enkelte elementer i den gode afgørelse og kravene til indholdet.

Undervejs i webinaret kom vi med tips og tricks til at styrke det faglige indhold og samtidig gøre afgørelsen mere forståelig. 

Materiale

Du kan se en video fra webinaret her.

Og downloade slides fra webinaret ved at klikke her.

Integrationsloven med Birgitte Vallø

Den 24. august 2022

I dette webinar gennemgik vi integrationslovens regler og præsenterede deltagerne for de opgaver, kommunen løser efter integrationsloven.

Materiale

Du kan se en video fra webinaret her.