SCHULTZ TALER TIL MIN UDVIKLERSJÆL

Software craftmanship er i fokus, og vi holder hackathons med tid til at undersøge ny teknologi og nye koncepter. Jeg er landet på en inspirerende arbejdsplads.

Rasmus Lohals Larsen er seniorudvikler i Schultz og med til at sætte den udviklingsfaglige retning for platformen Fundament, som håndterer og formidler lovstof i både Danmark, Norge og Sverige. 

 

VI FÅR LOV TIL AT LEGE

Hele stemningen og kulturen gør, at det er sjovt at være her. Vi har stor frihed, folk er vildt dygtige, og jeg får mulighed for at sparre om alverdens nørdede emner med ligesindede.

Allan Friis Hansen er softwarearkitekt i Schultz, hvor han er med til at bygge jobcenterløsningen Schultz Fasit, som bruges af mere end halvdelen af landets kommuner.

Vi stræber efter at være bedst 

Schultz er en dejlig arbejdsplads med gode motiverende opgaver og ikke mindst en fantastisk arbejdsglæde. Vi fejrer succeserne, og stræber altid efter at være bedst - men aldrig på bekostning af sammenhold og arbejdsglæde.

Jesper Bo Seidler er som Director of Relationships and Strategy den primære ansvarlige for vores statslige kunder. Han er samtidig ansvarlig for at udvikle vores IT-projektforretning inden for alle segmenter.

I SCHULTZ FÅR VI TING TIL AT SKE

Content is king and distribution is queen – jeg elsker at være en del af det hold, der leverer en viden, som gør en forskel for tusindvis af brugere.

Som fagspecialist på beskæftigelsesområdet følger Iben Thagaard med i alt, hvad der sker. Hun kender indholdet af de politiske aftaler, hun ved, hvornår lovforslagene bliver vedtaget, og hun ved, hvad nye regler og afgørelser betyder for sagsbehandlerne i jobcentrene. 

Lær os bedre at kende

Bliv vores nye kollega
Hvorfor Schultz?
En arbejdsplads med højt til loftet, en social profil og arbejdsglæde i verdensklasse
Om Schultz
Vi skaber IT-løsninger, der udvikler viden, velfærd og vækst til det danske samfund
Vores strategiske sigte
Vi har et ansvar, og vi tager et ansvar