SCHULTZ TALER TIL MIN UDVIKLERSJÆL

Software craftmanship er i fokus, og vi holder hackathons med tid til at undersøge ny teknologi og nye koncepter. Jeg er landet på en inspirerende arbejdsplads.

Rasmus Lohals Larsen er seniorudvikler i Schultz og med til at sætte den udviklingsfaglige retning for platformen Fundament, som håndterer og formidler lovstof i både Danmark, Norge og Sverige. 

 

VI FÅR LOV TIL AT LEGE

Hele stemningen og kulturen gør, at det er sjovt at være her. Vi har stor frihed, folk er vildt dygtige, og jeg får mulighed for at sparre om alverdens nørdede emner med ligesindede.

Allan Friis Hansen er softwarearkitekt i Schultz, hvor han er med til at bygge jobcenterløsningen Schultz Fasit, som bruges af mere end halvdelen af landets kommuner.

I SCHULTZ FÅR VI TING TIL AT SKE

Content is king and distribution is queen – jeg elsker at være en del af det hold, der leverer en viden, som gør en forskel for tusindvis af brugere.

Som fagspecialist på beskæftigelsesområdet følger Iben Thagaard med i alt, hvad der sker. Hun kender indholdet af de politiske aftaler, hun ved, hvornår lovforslagene bliver vedtaget, og hun ved, hvad nye regler og afgørelser betyder for sagsbehandlerne i jobcentrene. 

Lær os bedre at kende

Hvorfor Schultz?
Et fedt fagligt fællesskab og en arbejdsglæde i særklasse
Om Schultz
Vi skaber IT-løsninger, der udvikler viden, velfærd og vækst til det danske samfund
Vores strategiske sigte
Flere markeder, større aftryk