I overensstemmelse med EU Databeskyttelsesforordningen informeres du om vores brug af persondata i forbindelse med tilmelding til Schultz’ nyhedsbreve, webinarer, prøveabonnementer og køb af produkter via schultz.dk samt dine rettigheder i forhold til de registrerede data.

Nyhedsbreve
Når du tilmelder dig et nyhedsbrev fra Schultz, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn og de nyhedsbreve, du er tilmeldt.

  • E-mailadressen bruges til automatisk at sende dig Schultz' nyhedsbreve.
  • Navn bruges til at stile nyhedsbrevet til dig.
  • Nyhedsbreve bruges til at sikre, at du modtager de(t) ønskede nyhedsbrev(e).

Vi registrerer, i hvor høj grad de enkelte artikler læses af vores abonnenter, for løbende at kunne forbedre indholdet i nyhedsbrevene.

Oplysningerne registreres i vores nyhedsmailsystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer.

Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil alle nyhedsbreve, du har været tilmeldt, er afmeldt, og justeres løbende ved til- eller afmelding af nyhedsbreve.

Webinarer
Når du tilmelder dig et webinar fra Schultz, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn og det webinar, du tilmelder dig.

  • E-mailadressen bruges til automatisk at sende dig bekræftelse på tilmeldingen samt praktiske oplysninger om webinaret.
  • Navn bruges til at stile e-mailen med beskræftelsen og de praktiske oplysninger til dig, og så underviseren kan se, hvem der deltager. 
  • Tilmeldte webinarer bruges til at sikre, at du modtager oplysninger om de korrekte webinarer.
  • Hvis du har valgt at få nyheder om kommende webinarer, vil navn og e-mailadresse også bliver brugt til at sende dig invitationer om kommende webinarer.
    • De oplysninger, du angiver, kan også bruges til at kontakte dig efter webinaret.
      Vi registrerer, i hvor høj grad de enkelte e-mails læses af de interesserede modtagere, for løbende at kunne sikre et relevant indhold.

Oplysningerne registreres i vores webinar- og nyhedsmailsystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over deltagere. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om interessen for vores webinarer.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil dit kundeforhold hos Schultz afsluttes, eller du angiver, at du ikke længere ønsker at modtage information om kommende webinarer, alt efter hvilket tidspunkt der falder senest. Du kan afmelde information om kommende webinarer ved at klikke 'Afmeld' i bunden af den invitation, du har modtaget.

Prøveabonnementer
Når du bestiller et 14 dages gratis prøveabonnement, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn, kontakt-, virksomheds- og adresseoplysninger samt hvilke produkter du ønsker at bestille prøveabonnement til.

  • E-mailadressen bruges til at sende dig bekræftelse og loginoplysninger.
  • Navn bruges til at stile mails til dig samt registrere din brugerkonto.
  • Kontakt-, virksomheds og adresseoplysninger bruges til at registrere din brugerkonto og til at kontakte dig om evt. køb af abonnement efter endt prøveperiode.

Oplysningerne registreres i vores abonnementssystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om interessen for vores abonnementer, og en sælger vil kontakte dig senest 14 dage efter dit gratis prøveabonnement udløber.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil et år efter prøveabonnementet er udløbet. Data vil herefter blive slettet, med mindre vi fortsat er i dialog med dig. Vælger du at fortsætte med et betalt abonnement, vil dine data blive opbevaret jf. de gældende abonnementsvilkår.

Køb af produkter via hjemmesiden
Når du køber produkter via vores hjemmeside, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn, kontakt-, virksomheds- og adresseoplysninger samt hvilke produkter du ønsker at købe.

  • E-mailadressen bruges til at sende dig bekræftelse og loginoplysninger.
  • Navn bruges til at stile mails til dig samt registrere din brugerkonto.
  • Kontakt-, virksomheds og adresseoplysninger bruges til at registrere din brugerkonto og til evt. at kontakte dig efterfølgende.

Oplysningerne registreres i vores abonnementssystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om brugere af vores abonnementer.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil et år efter produktet er opsagt. Data vil herefter blive slettet, med mindre vi fortsat er i dialog med dig.

Dine personoplysninger kan slettes, når du ønsker det
Du har ret til at anmode Schultz om indsigt i og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, hvis du ønsker det. Det gælder også, hvis du ønsker at begrænse den behandling, Schultz foretager. Kontakt Schultz direkte, eller ændr dit abonnement på nyhedsbreve.

Ved at afmelde nyhedsbreve trækker du samtidig dit samtykke tilbage. Det betyder, at Schultz fra det tidspunkt ikke længere vil sende dig nyhedsbreve eller opbevare dine registrerede data. Du kan afmelde nyhedsbreve her.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

J.H. Schultz Information A/S
Annexstræde 5
2500 Valby
T: 72 28 28 27
E: persondatabeskyttelse@schultz.dk
CVR 89634814

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af personoplysninger, kan det ske hos:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
T: 33 19 32 00
E: dt@datatilsynet.dk