Schultz Campus tilbyder online fagkurser til ledere og medarbejdere inden for områderne beskæftigelse, social, skoleområdet samt forvaltning og retssikkerhed.

Med kurserne får du mulighed for at styrke dine kompetencer hvor som helst, når som helst. Du kan holde dig opdateret på gældende lovgivning, og derigennem sikre borgerne den bedst mulige rådgivning.

 

Opkvalificering med certifikat

Vi ved det godt. Du har mere travlt end nogensinde. Derfor er fleksibilitet og medbestemmelse over egen tid fuldstændigt afgørende, når det kommer til opkvalificering og kompetenceudvikling. 

Med Schultz Campus får du:

 • Fleksibel kompetenceudvikling, der kan tilpasses din egen kalender
 • Anerkendelse af din faglige ekspertise gennem udstedelse af certifikat efter bestået kursus
 • Kurser, der altid er opdateret i overensstemmelse med nyeste lovgivning og seneste lovændringer. Det gør rådgivningen af borgerne både nemmere og mere tryg.

Hvad synes brugerne?

Du skal dagligt træffe vigtige afgørelser på baggrund af kompleks lovgivning, og med Schultz Campus bliver det både nemmere og tryggere.

Det fremhæver Henrik Billum, sagsbehandler i Næstved Kommune i et interview: "Arbejdet med Schultz Campus giver helt klart en tryghed i vores arbejde. Vi vil kunne finde den enkelte lovgivning lynhurtigt ved ét klik (...) og det giver os hjælp, når vi skal træffe afgørelser i en sag, hvis der nu skulle opstå tvivl.".

Se videoen og hør, hvordan Næstved- og Lolland Kommune bruger Schultz Campus.

93% af adspurgte brugere vil anbefale Schultz Campus

Kilde: Schultz brugerundersøgelse foretaget i foråret 2023 blandt eksisterende brugere på Schultz Campus

Bliv godt klædt på

96% af brugerne er tilfredse med det faglige niveau i Schultz Campus. I en undersøgelse fra 2023 skriver en bruger: "dygtige og fagligt stærke oplægsholdere, som er gode til at videreformidle fagbegreber og lovgivning”.

Sådan sikrer vi fagligheden:

 • Vi samarbejder med 27 dedikerede undervisere, der både inkluderer interne og eksterne fagspecialister
 • Underviserne er konstant opdateret om nye regler, tiltag og lovændringer, så du får den bedst mulige undervisning

Hør nogle af underviserne fortælle, hvorfor de brænder for at undervise på Schultz Campus i videoen herunder.

Med Schultz Campus er jeg faktisk helt sikker på, at medarbejderne føler sig bedre klædt på til at træffe de afgørelser, som de skal.

Ragna Christensen, faglig leder for Center for Arbejdsmarked, Næstved Kommune

Kompetenceudvikling på dine præmisser

Alle kurserne ligger tilgængelige online, så du har mulighed for at tilgå kurserne, når det passer ind i din arbejdsdag.

Når du starter et kursus, kan du følge dine fremskridt gennem en kursusoversigt, lektioner, tests og kursusmateriale. Så ved du altid, hvor langt du er nået. Du kan også nemt og til og fra et kursus efter behov.

"Det at Schultz Campus ligger online, og at det er et online kursus, gør, at man kan tilgå det, når man har tid i sin hverdag. Og det gør, at vi kan tilpasse det til vores arbejdsdag og arbejdsgange," fortæller sagsbehandler i Næstved Kommune Henrik Billum.

Hvem kan bruge Schultz Campus?

Schultz Campus er for dig, der arbejder på beskæftigelses-, social- og omsorgsområdet eller teknik og miljø og er:

 • Sagsbehandler
 • Socialrådgiver
 • Faglig koordinator
 • Specialkonsulent
 • Jurist eller juridisk konsulent
 • Teamleder
 • Og flere andre

Med et abonnement får du fri adgang til alle fagkurser på platformen. Her er over 80 faglige kurser (og flere på vej) om blandt andet: Beskæftigelse, sygedagpenge, serviceloven, forvaltningsret og retssikkerhed og meget mere. De vedligeholdes alle løbende, så du har adgang til nyeste viden og seneste lovgivning.

Vil du kontaktes angående Schultz Campus?

Jacob Christensen
Salgsdirektør
+45 41 95 47 42