Schultz og Blueprint Learning har indgået et samarbejde om at tilbyde faglig opkvalificering til kommunale sagsbehandlere og specialister gennem online efteruddannelse. Vi kalder det Schultz Campus.

KURSER EFTER DIT BEHOV

På Schultz Campus får du adgang til et omfattende kursusprogram til kommunale sagsbehandlere og specialister. Kurserne er udarbejdet af faglige specialister, der sikrer relevant indhold og høj faglighed til dig som kursist. Kurserne lanceres på en anerkendt platform, som de seneste fem år har revolutioneret markedet inden for faglig efteruddannelse.

MÅLGRUPPE

Schultz Campus henvender sig til sagsbehandlere eller specialister på Beskæftigelses-, Social- og Omsorgsområdet. Kurserne er tilgængelige online når som helst, så du ikke er afhængig af tid og sted, men har mulighed for at tage kurserne, når det passer ind i din kalender. Samtidig har du også mulighed for at gennemføre kurser inden for det specifikke fagområde, du har behov for. Til en fast pris får alle medarbejdere i kommunen fri adgang til alle kurser på platformen. Med Schultz Campus kan kommunen sikre, at medarbejderne er fuldt opdateret og får tilbudt relevant efteruddannelse inden for blandt andet beskæftigelse, sygedagpenge og serviceloven.

NEM OG HURTIG ADGANG

Med Schultz Campus kan du nemt og hurtigt få adgang til kommunal efteruddannelse.

  • Vælg mellem et stort udvalg af relevante kurser for kommunale sagsbehandlere og administrative medarbejdere og specialister.
  • Tag kurset når det passer ind i din kalender.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til underviseren.
  • Modtag et certifikat på dit gennemførte kursus.

Vil du kontaktes angående Schultz Campus?

Anette Mølholm
Salgschef
+45 41 95 46 25