Modernisering af platforme og styrket fokus på data og digital kompetenceudvikling er nogle af de elementer, der ligger til grund for Schultz’ årsregnskab for 2022.

J.H. Schultz Information A/S har netop aflagt regnskab for finansåret 2022. Omsætningen blev øget med knap 5 % til 183,9 mio. kr., og årets resultat før skat steg marginalt fra 10,4 mio. kr. til 10,5 mio. kr.

Ifølge adm. direktør i Schultz Simon Svarrer er årets resultat planlagt og karakteriseres som tilfredsstillende:

”Vi er i fuld gang med at investere i fremtiden ved at modernisere nogle af vores vigtigste platforme. Årets resultat lander på samme niveau som 2021, og det er helt bevidst.”

Investering i fremtiden

Schultz er bl.a. ved at modernisere det beskæftigelsesrettede fagsystem Schultz Fasit, som bruges af 70 % af landets kommuner:

”På beskæftigelsesområdet bliver der skåret massivt i denne tid, og nogle af besparelserne skal uden tvivl findes ved en øget og mere borgerrettet digitalisering. Med en moderniseret platform er kommunerne klar til de forandringer, der venter, og vi ser frem til at kunne være med til at effektivisere og understøtte kravet om besparelser,” udtaler Simon Svarrer.

Schultz har samtidig brugt 2022 på at løfte den platform, som størstedelen af landets kommuner bruger til at få adgang til opdateret lovinformation. Derudover arbejder Schultz kontinuerligt med at udvide den juridiske løsning Schultz Legal Research, som blev lanceret i 2021 i tæt samarbejde med Danske Advokater og en række store advokathuse.

Når året er omme, bygger vores primære platforme på den nyeste teknologi. 

Simon Svarrer, adm. direktør, Schultz

Data og digital kompetenceudvikling i fokus

En af årsagerne til den øgede omsætning skal findes i kommunernes styrkede fokus på kompetenceudvikling. I 2021 lancerede Schultz den digitale læringsplatform Schultz Campus, som er blevet godt modtaget i de danske kommuner.

”Vi oplever, at kommunerne i høj grad tager ansvar for at holde sig opdateret om den komplekse lovgivning, der kendetegner store dele af det kommunale område,” forklarer Simon Svarrer.

”Samtidig ser vi et øget behov for data. Beskæftigelsesområdet har i et stykke tid anvendt data til at styre deres indsatser. Den tendens ser vi nu brede sig til flere forvaltningsområder i kommunerne, hvorfor vi oplever en øget efterspørgsel på vores business intelligence-løsning Schultz Expose.”

FLERE MARKEDER, STØRRE AFTRYK

Mens 2022-23 er vigtige investeringsår, har den adm. direktør anderledes forventninger til resultatet fra 2024:

”Når året er omme, bygger vores primære platforme på den nyeste teknologi. Det betyder, at vi står endnu stærkere i markedet og har endnu bedre forudsætninger for at indfri vores 2025-strategi, hvor vi har ambitioner om at indtage flere markeder og sætte et større aftryk på vores eksisterende. En ambition, som vi allerede har taget vigtige skridt henimod,” afslutter Simon Svarrer.

Andre har også læst

To nye direktører i Schultz
Schultz udvider direktionen med en ny CTO og ny direktør på beskæftigelsesområdet
Medarbejdertilfredshed i topklasse
Ny medarbejdertilfredshedsundersøgelse placerer Schultz i top 5% blandt danske virksomheder
Nye partnerskaber på beskæftigelsesområdet
Schultz indgår spændende partnerskaber på beskæftigelsesområdet